Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai cautate motorizari pentru masinile noi in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai cautate motorizari pentru masinile noi in Romania

Motorizarile sub 1,2 litri, aproape inexistente in anii de boom ai industriei auto, inregistreaza o crestere importanta in ultimul timp in Romania, avand vanzari in urcare cu 30,8% la 30. 882 de unitati in 2015, reprezentand 31,4% din piata. continuă pe Wall-Street Ro

Povestea cafegiului din Cluj cu cele mai fine papile gustative. Cum recunoastem si cum preparam cea mai buna cafea

Un tanar barman/barista din Cluj, Marius Nica, este cel mai fin degustator de cafea din Romania si un maestru al desenelor in licoarea neagra, ceea ce i-a adus multiple titluri nationale si numeroase participari la Campionatele Mondiale de Cup Tasting degustare de cafea si Latte Art desenatul intr-o ceasca de cappuccino.

FOTO Chrysler - unul dintre cele mai populare automobile din Romania interbelica

Automobilele americane Chrysler erau unele dintre cele mai populare masini care circulau in Romania, in perioada interbelica.

intretinerea ghetelor din piele pe timp de iarna: cum se reimprospateaza pielea intoarsa si cele mai eficiente solutii pentru scoaterea urmelor de sare

Intretinerea ghetelor din piele. Solutiile pe baza de sare folosite iarna pentru a preveni formarea ghetii pe carosabil afecteaza incaltaminte de piele, o situatie care poate fi prevenita daca stim cateva metode de intretinere a gheteleor si cizmelor din piele pe timp de iarna.

Ce s-a ales de cursele de cai: atunci si acum, o comparatie facuta in Braila, unde pe vremuri exista unul dintre cele mai mari hipodromuri din Romania

Daca in urma cu o suta de ani Braila se mandrea cu unul dintre cele mai mari hipodromuri din tara, unde cursele de cai erau urmarite de domni spilcuiti si doamne si domnisoare cochete, acum sportul hipic isi mai face loc doar in intreceri improvizate pe la marginea satelor din judet, intr-o atmosfera ce miroase a saracie, pe fundal de manele.

Cele mai importante lucruri pe care le-au invatat barbatii de la mamele lor: M-a facut sa imi dau seama cum trebuie sa fie femeia cu care imi voi petrece viata

Lectiile de viata invatate de la cea care i-a adus pe lume se numara printre experientele care ii formeaza pe barbati. Chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori, slabiciunile si sentimentele, cand vine vorba de dragostea pentru mama lor, reprezentantii sexului puternic pot deveni extrem de emotionali.

Cele mai importante lucruri pe care le-au invatat barbatii de la mamele lor: M-a facut sa-mi dau seama cum trebuie sa fie femeia cu care imi voi petrece viata

Lectiile de viata invatate de la cea care i-a adus pe lume se numara printre experientele care ii formeaza pe barbati. Chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori, slabiciunile si sentimentele, cand vine vorba de dragostea pentru mama lor, reprezentantii sexului puternic pot deveni extrem de emotionali.

Transfagarasanul, recomandat in presa straina ca una dintre cele mai frumoase destinatii europene de vizitat la volan

Trasfagarasanul se numara printre cele mai frumoase zece destinatii de vacanta din Europa, care pot fi vizitate de turisti la volanul propriei masini, potrivit echipei The Telegraph Travel.

Cele mai puternice zodii feminine: nativele din Gemeni si Sagetator se adapteaza usor la orice situatie

Cele mai puternice zodii feminine. Femeile nascute in anumite zodii dau dovada de multa ambitie, perseverenta si curaj in a obtine ce-si doresc de la viata.

Care este cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania

Cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania este schimbarea frecventa a legislatiei.

Regina Ana, la o clinica pentru teste medicale. Cele mai recente fotografii si informatii despre Familia Regala si Regele Mihai

De miercuri, 20 ianuarie, pana luni, 25 ianuarie 2016, Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu se afla intr-o vizita cu caracter privat in Elvetia. Altetele Lor Regale au dorit sa fie pentru.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )