Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai ciudate metode prin care Familia Regala Britanica isi sporeste averea

Antena3 Antena3,
Cele mai ciudate metode prin care Familia Regala Britanica isi sporeste averea

Pe langa alocatiile regale si mostenirile lor, Regina Marii Britanii si restul familiei ei au gasit niste metode foarte ingenioase de a-si mentine stilul de viata extravagant. Veniturile fabuloase provin. continuă pe Antena3

Interviu de angajare la Apple: Cele mai grele intrebari la care raspund candidatii

Apple este una dintre cele mai prestigioase companii din lume, asa ca nu este de mirare ca interviurile de angajare sunt destul de dificile.

Dan Negru, experienta in Moscova cu FINAL NEASTEPTAT: E una dintre cele mai FRUMOASE povesti pe care le-am trait!

Dan Negru a mers la Moscova, la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal. El a povestit ca a tras o sperietura zdravana pe un bulevard extrem de popular din capitala Rusiei. Desi la inceput i-a fost frica,.

Peste 1.200 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in ce state sunt cele mai multe posturi, ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 283 de locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt vacante in Olanda si Germania.

O vezi mereu cu zambetul pe buze, insa nu multi stiu asta despre ea! Drama incredibila prin care trece o artista: M-a lovit si m-a aruncat de pamant. A fost primul soc care m-a marcat (VIDEO)

Este una dintre cele mai frumoase si indragite intreprete din muzica populara, e mereu cu zambetul pe buze, dar ascunde o drama de nedescris! In urma cu 5 ani, intrepreta de muzica populara Andrada Barsauan a.

Donald Tusk ii avertizeaza pe liderii UE sa fie pregatiti pentru cele mai pesimiste scenarii din cauza lui Donald Trump

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a avertizat miercuri pe liderii UE sa se pregateasca pentru cele mai pesimiste scenarii din cauza presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, remarcand ca dezacordurile care marcheaza relatia transatlantica depasesc cu mult razboiul comercial.

5 motive pentru care femeile puternice sunt cele mai ranite

Adesea, oamenii tind sa creada ca femeile puternice sunt si cele mai insensibile sau, cel putin, sunt imune la suferinta. Paradoxal, cele care par sa aiba sufletul de piatra sunt extrem de sensibile si devin vulnerabile cand vine vorba de sentimente. Afla de ce.

Un startup de la Cluj, primul proiect romnesc care intra ntr-un program de dezvoltare al EIT Health, unul dintre cele mai mari proiecte din zona de tehnologii pentru sanatate

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, una dintre cele mai mari initiative mondiale din industria de healthcare.

Donald Tusk: UE trebuie sa se pregateasca de cele mai pesimiste scenarii n relatia cu SUA / Un oficial european vorbeste de o noua doctrina americana unde nu sunt prieteni si nici dusmani

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a cerut miercuri UE sa se pregateasca pentru scenariile cele mai pesimiste cu Statele Unite conduse de Donald Trump, cu putin timp inainte de inceperea unui summit european de doua zile la Bruxelles, scrie AFP.

Numarul si durata incidentelor de securitate n retelele telecom au crescut n 2017: Constanta si Vaslui au fost judetele cu cele mai multe incidente / Giurgiu si Covasna, cel mai putin afectate

334 de incidente de securitate cu impact semnificativ asupra retelelor si serviciilor de comunicatii electronice au avut loc anul trecut, in crestere cu 20% fata de 2016, afectand in total peste 10 milioane de conexiuni, a anuntat miercuri arbitrul telecom ANCOM). Durata medie a unui incident a crescut de la 7 ore si 31 minute in 2016, la 8 ore si 49 minute in 2017. Judetele cu cele mai multe incidente au fost Constanta 40 incidente), Vaslui 35 incidente), Timis 32 incidente) si Buzau 31 incidente), si cel mai putin afectate au fost Giurgiu si Covasna, cu 11 incidente.

VIDEO Cele mai bune filme europene, proiectate in aer liber pentru aradeni

Cea de-a 7-a editie a Caravanei Metropolis are loc anul acesta in perioada 3-29 iulie si va cuprinde mai multe orase din Romania, aducand cele mai bune filme europene, proiectate in aer liber, cu acces gratuit pentru public.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )