Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele mai economice centrale termice. Cum alegem modelul potrivit

Adevărul Adevărul,
Cele mai economice centrale termice. Cum alegem modelul potrivit

Cele mai economice centrale termice sunt cele potrivite cu modul nostru de consum, neexistand o solutie universala, ci doar cate una adaptata fiecarui consumator, in functie de nevoile sale. Adevarul va prezinta care sunt criteriile care trebuie luate in calcul. continuă pe Adevărul

Cele mai economice becuri: avantaje si dezavantaje

Cele mai economice becuri. Folosirea becurilor economice - cu LED, cu halogen sau fluosrescente - pot contribui la reducerea facturii la curent daca stii ce tipuri de becuri se potrivesc locuintei tale si care sunt avantajele si dezavantajele lor.

Faze tari: Cele mai mari teorii ale conspiratiei; Ultima fita! Au facut hotel in macara; Un tribunal din Argentina elibereaza un urangutan pe motiv ca e persoana

Cum ar putea arata televizorul viitorului. Televizorul viitorului ar putea sa nu mai fie un ecran plat dreptunghiular, ci o sfera, dupa modelul unui prototip expus la salonul de produse electronice International CES din Las Vegas, organizat la inceputul lunii ianuarie. Fenomene stranii care sfideaza legile fizicii. Cercetatorii nu gasesc nicio explicatie. O revista americana de stiinta a reluat si a pus in discutie cele mai misterioase fenomene, carora oamenii de stiinta nu au putut sa le dea raspunsuri.

Salariul mediu net din noiembrie: 1743 de lei. Cele mai mari salarii au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale (4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (1033 lei)

In luna noiembrie 2014, salariul mediu brut a fost de 2412 lei, cu 2,3% mai mare decat in luna octombrie 2014), iar cel net a fost de 1743 lei, mai mare cu 38 de lei decat in luna anterioara, a comunicat luni Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1033 lei). Cele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in silvicultura si exploatare forestiera inclusiv pescuit si acvacultura) unde scaderile salariale au fost de 12,8%.

Cele mai bune idei de afaceri in Bucuresti

Idei de afaceri in Bucuresti. Din ce in ce mai multi oameni cauta cele mai interesante idei de afaceri pe care le-ar putea dezvolta cu succes. in acest context, Adevarul va prezinta cateva idei care ar putea sa va conduca catre o afacere profitabila in Bucuresti.

Cele mai infidele zodii la femei si barbati: tradatori in dragoste

Cele mai infidele zodii la femei si barbati. Din punct de vedere astrologic, exista nativi considerati de specialistii drept cele mai infidele zodii, atat in ceea ce priveste barbatii, cat si femeile.

Cele mai bogate alimente in vitamina C

Cele mai bogate alimente in vitamina C. Un nutrient esential pentru organism, contributia antioxidantul vitamina C este importanta pentru a reduce aparitia proceselor degenerative, cum este si cazul prevenirii accidentelor vasculare cerebrale.

REVISTA PRESEI: Cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015

Adevarul explica de ce nu este Romania o tinta pentru islam. Capital prezinta cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015. Gandul arata ce gaseste in Bucuresti emisara lui Barack Obama. Ziarul Financiar scrie ca anul acesta va fi anul antreprenorilor in IT. Evenimentul Zilei spune ca generalul Pacepa vorbeste despre Traian Basescu, Ion Gheorghe Maurer, Virgil Magureanu, dar si despre rolul lui Ion Iliescu dupa Revolutia din 1989. Hotnews vorbeste despre cati teroristi au vizitat Romania in ultimii ani. Ziare. com publica un interviu cu seful SRI, care vorbeste despre legile Big Brother si ofiterii acoperiti. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Mircea Sandu sare in apararea Stelei.

Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Prajituri, fursecuri si torturi pentru toate gusturile si buzunarele, cam asa suna oferta celor mai bune cofetarii din Bucuresti. Aici, oamenii pot sa gaseasca sau sa isi comande torturi si prajituri in functie de preferinte si de bani. Pentru a veni in intampinarea pofticiosilor, am incercat sa identificam cele mai bune cofetarii din Bucuresti.

Cele mai bune seriale de urmarit pe micile ecrane romanesti

Televiziunile din Romania propun mai multe seriale apreciate in Statele Unite ale Americii si nu numai, prin care sa satisfaca curiozitatea fanilor. Printre cele mai bune seriale de urmarit la TV se numara Urzeala tronurilor, Breaking Bad, Detectivii din Louisiana si Anatomia lui Grey.

TOP Cele mai cumparate carti romanesti pe Internet. Klaus Iohannis conduce detasat

Volume scrise de autori romani precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Dan Puric, Irina Binder si Lucian Boia s-au numarat printre cele mai vandute carti in 2014, pe elefant. ro. Autorii straini au fost apreciati si ei, printre acestia numarandu-se Paulo Coelho, Alice Munro sau E. James.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )