Libnet.ro
UNICEF

00:06

Faze tari: Cele mai mari teorii ale conspiratiei; Ultima fita! Au facut hotel in macara; Un tribunal din Argentina elibereaza un urangutan pe motiv ca e persoana

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cele mai mari teorii ale conspiratiei; Ultima fita! Au facut hotel in macara; Un tribunal din Argentina elibereaza un urangutan pe motiv ca e persoana

Cum ar putea arata televizorul viitorului. Televizorul viitorului ar putea sa nu mai fie un ecran plat dreptunghiular, ci o sfera, dupa modelul unui prototip expus la salonul de produse electronice International CES din Las Vegas, organizat la inceputul lunii ianuarie. Fenomene stranii care sfideaza legile fizicii. Cercetatorii nu gasesc nicio explicatie. O revista americana de stiinta a reluat si a pus in discutie cele mai misterioase fenomene, carora oamenii de stiinta nu au putut sa le dea raspunsuri. continuă pe Hotnews

Cele mai elegante coafuri ale anului

David Beckham, fost jucator de fotbal si ducesa Catherine de Cambridge sunt personalitatile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetari, informeaza contactmusic. com. Conform sursei citate, David Beckham, cantaretul Michael Buble si actorul de comedie Russell Brand sunt dovada ca barbatii arata cel mai bine la varsta de 39 de ani.

Cele mai sangeroase atentate ale ultimilor 20 de ani

Atacul sangeros comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo face parte din atentatele cele mai grave care au avut loc in Europa in ultimii 20 de ani .

Business B1 la zi: Emag a preluat Agito, unul dintre cele mai mari magazine online din Polonia (VIDEO)

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia, dupa ce in decembrie 2014 compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului.

Filmul atacului sangeros de la Charlie Hebdo: cum s-a petrecut unul dintre cele mai dure atacuri ale secolului din Franta

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo si uciderea a doi politisti, relateaza AFP, care prezinta filmul.

Aplicatii fara limita: Care sunt cele mai mari consumatoare de resurse

Nu toate aplicatiile sunt create si functioneaza egal. Unele consuma prea multe resurse si trebuie sa fii atent la ele. Iata lista celor periculoase pentru Android.

Utile: Cat de des sa va spalati hainele si cu cat detergent ca sa nu va imbolnaviti; Cele mai mari mituri despre diete. Metodele prin care putem slabi inteligent; Trei obiceiuri care va strica vederea. Plus: exercitii pentru ochi

Cum iti dai seama ca nu bei suficienta apa. In fiecare zi corpul tau pierde apa prin transpiratie si urina, motiv pentru care este necesar sa bei cate 2 litri de apa. Iata cum iti dai seama ca nu bei suficienta apa! Multe persoane considera ca si sucurile sau cafelele consumate zilniz sunt de folos pentru hidratarea organismului. Ananasul trateaza indigestia si previne cancerul. La indemana oricui, ananasul este fructul ce poate fi consumat in orice anotimp. In stare proaspata sau in conserva, el aduce multe beneficii in organism. Iata de ce este indicat sa il incluzi in dieta zilnica! Trateaza inflamatiile si indigestia. Contine bromelaina, o.

Cele mai importante elemente ale unei relatii de cuplu

O relatie are nevoie de multe ingrediente pentru a fi una reusita. Are nevoie de timp petrecut impreuna, de contact fizic si emotional, de interese comune, de afirmatii pozitive si reciproce, de incredere si.

ACESTEA sunt cele mai controversate caricaturi ale Charlie Hebdo, care au starnit FURIA lumii musulmane jesuischarlie

Jesuischarlie Realitatea dura pe care o traim, ironizata din varful unui creion. Revista de satira Charlie Hebdo a atras furia lumii musulmane dupa ce a publicat, in repetate randuri, caricaturi cu profetul.

Cinci teorii ale conspiratiei care s-au dovedit a fi adevarate

O parte din povestile de necrezut ale lumii sunt numite si teorii ale conspiratiei datorita continutului lor, care arata ca oamenii pot depasi uneori anumite limite si pune la cale planuri suspecte.

JeSuisCharlie: cele mai emotionante imagini ale solidaritatii

Mesajul JeSuisCharlie a devenit viral dupa masacrul din Paris de miercuri, cand doi teroristi au ucis 12 persoane, printre care si 4 dintre cei mai cunoscuti caricaturisti francezi, intr-un atac la redactia publicatiei satirice Charlie Hebdo. Atacul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2261 seconds )