Libnet.ro
UNICEF

18:45

REVISTA PRESEI: Cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015

Adevarul explica de ce nu este Romania o tinta pentru islam. Capital prezinta cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015. Gandul arata ce gaseste in Bucuresti emisara lui Barack Obama. Ziarul Financiar scrie ca anul acesta va fi anul antreprenorilor in IT. Evenimentul Zilei spune ca generalul Pacepa vorbeste despre Traian Basescu, Ion Gheorghe Maurer, Virgil Magureanu, dar si despre rolul lui Ion Iliescu dupa Revolutia din 1989. Hotnews vorbeste despre cati teroristi au vizitat Romania in ultimii ani. Ziare. com publica un interviu cu seful SRI, care vorbeste despre legile Big Brother si ofiterii acoperiti. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Mircea Sandu sare in apararea Stelei. continuă pe România Liberă

Business report: Cele mai mari amenintari externe pentru economia romaneasca in 2015; Hidroelectrica, record in 2014: Cel mai mare profit din istorie, al doilea realizat vreodata de o firma de stat; De ce pretul gazelor nu tine pasul la ieftinire cu pret

BNR poate reduce dobanda pana la 2,25%. Cursul poate ajunge la 4,52 lei pe euro - analisti. Volatilitatea cursului euro / leu va fi mai mare, in urmatoarele luni, decat a fost din toamna pana acum. Este probabila.

Salariul mediu net din noiembrie: 1743 de lei. Cele mai mari salarii au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale (4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (1033 lei)

In luna noiembrie 2014, salariul mediu brut a fost de 2412 lei, cu 2,3% mai mare decat in luna octombrie 2014), iar cel net a fost de 1743 lei, mai mare cu 38 de lei decat in luna anterioara, a comunicat luni Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1033 lei). Cele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in silvicultura si exploatare forestiera inclusiv pescuit si acvacultura) unde scaderile salariale au fost de 12,8%.

Faze tari: Cele mai mari teorii ale conspiratiei; Ultima fita! Au facut hotel in macara; Un tribunal din Argentina elibereaza un urangutan pe motiv ca e persoana

Cum ar putea arata televizorul viitorului. Televizorul viitorului ar putea sa nu mai fie un ecran plat dreptunghiular, ci o sfera, dupa modelul unui prototip expus la salonul de produse electronice International CES din Las Vegas, organizat la inceputul lunii ianuarie. Fenomene stranii care sfideaza legile fizicii. Cercetatorii nu gasesc nicio explicatie. O revista americana de stiinta a reluat si a pus in discutie cele mai misterioase fenomene, carora oamenii de stiinta nu au putut sa le dea raspunsuri.

Utile: Cat de des sa va spalati hainele si cu cat detergent ca sa nu va imbolnaviti; Cele mai mari mituri despre diete. Metodele prin care putem slabi inteligent; Trei obiceiuri care va strica vederea. Plus: exercitii pentru ochi

Cum iti dai seama ca nu bei suficienta apa. In fiecare zi corpul tau pierde apa prin transpiratie si urina, motiv pentru care este necesar sa bei cate 2 litri de apa. Iata cum iti dai seama ca nu bei suficienta apa! Multe persoane considera ca si sucurile sau cafelele consumate zilniz sunt de folos pentru hidratarea organismului. Ananasul trateaza indigestia si previne cancerul. La indemana oricui, ananasul este fructul ce poate fi consumat in orice anotimp. In stare proaspata sau in conserva, el aduce multe beneficii in organism. Iata de ce este indicat sa il incluzi in dieta zilnica! Trateaza inflamatiile si indigestia. Contine bromelaina, o.

Aplicatii fara limita: Care sunt cele mai mari consumatoare de resurse

Nu toate aplicatiile sunt create si functioneaza egal. Unele consuma prea multe resurse si trebuie sa fii atent la ele. Iata lista celor periculoase pentru Android.

Taxele notariale, mai mari din 2015 pentru achizitionarea unui apartament

Din acest an, romanii vor plati mai multi bani la notar, cand cumpara o locuinta. in Capitala, tarifele din grilele de evaluare notariale au crescut cu pana la 12% fata de anul trecut. Astfel, pentru un.

Dumitru Chisalita, specialist in domeniul gazelor naturale: Furnizorii de gaze profita de un ordin al ANRE pentru a obliga clientii non-casnici sa accepte preturi mai mari

Liberalizarea pietii de gaze pentru clientii non-casnici a fost transformata dintr-o oportunitate pentru clienti, intr-o oportunitate pentru furnizori, scrie Dumitru Chisalita, specialist in domeniul gazelor si fost consilier al ministrului energiei, pe blogul sau. Chisalita sustine ca modul in care se desfasoara trecerea de la piata reglementata la piata libera pentru clientii non-casnici este una marcata de o pozitie dominanta a furnizorilor furnizori care au vandut gaze la preturi reglementate clientilor non-casnici pana in 31 decembrie 2014) in relatia cu clientii non-casnici. Practic, furnizorii profita de lacunele dintr-un ordin al ANRE pentru a obliga clientii non-casnici sa accepte preturi mai mari la gaze.

Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Prajituri, fursecuri si torturi pentru toate gusturile si buzunarele, cam asa suna oferta celor mai bune cofetarii din Bucuresti. Aici, oamenii pot sa gaseasca sau sa isi comande torturi si prajituri in functie de preferinte si de bani. Pentru a veni in intampinarea pofticiosilor, am incercat sa identificam cele mai bune cofetarii din Bucuresti.

Care sunt tarile cu cele mai scumpe bilete pentru transportul in comun

Calatorii europeni platesc mai mult decat cei de pe alte continente pentru transportul in comun, arata un studiu Statista. Capitala cu cele mai scumpe bilete nu este insa Londra, cel mai mare pret pe bilet fiind in Peninsula Scandinava.

Top 13 cele mai frumoase cupluri la Globurile de Aur!

De la George Clooney si Amal Alamuddin, care seara trecuta si-au facut pentru prima oara aparitia in public in calitate de sot si sotie, pana la Matthew McConaughey si Camila Alves, Adam Levine si Behati Prinsloo sau Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT 13 cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Globurilor De Aur! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )