Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai frecvente greseli pe care le faci cand te speli pe cap

Adevărul Adevărul,
Cele mai frecvente greseli pe care le faci cand te speli pe cap

Nu esti multumita de felul in care arata parul tau, desi tu consideri ca te ocupi suficient de mult timp de el? E clar ca faci anumite greseli. in acest articol, Arabella Zadic puncteaza care sunt 7 dintre cele mai frecvente greseli pe care le faci atunci cand iti speli parul si care iti pot afecta in mod evident frumusetea coafurii. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

De cele mai multe ori asteptam de la altii sa ne aduca un cadou. Nu ne dam seama, insa, ca ne putem face singuri cadouri, mult mai de pret decat obiectele. Iata care sunt cele mai frumoase cadouri pe care ti le.

Cele mai bune proiectoare pentru a urmari Euro 2016

Euro 2016 aproape a inceput, iar in cazul in care vrei sa-ti cumperi un proiector, poti beneficia de cateva reduceri importante. Proiectoarele au progresat enorm in ultimii ani, astfel ca in prezent, avem atat de multe produse, incatalegerea unui model potrivit pentru tine este, de cele mai multe ori, extrem de dificila. in cazul in [].

INFOGRAFIE Harta impozitelor pe profit: Romania are printre cele mai reduse cote de taxare a rentabilitatii firmelor din UE

Companiile din Romania se bucura de unul dintre cele mai reduse impozite pe profit, atat la nivel european, cat si mondial, arata un studiu asupra economiilor globale majore realizat de UHY - reteaua internationala de contabilitate si consultanta fiscala.

Cele mai simple gogosi

Cele mai simple gogosi le poti prepara dupa aceasta reteta. Foloseste pentru prajitul gogosilor doar ulei de floarea-soarelui! Acesta fumega doar la temperaturi foarte mari si are un gust neutru!.

Cele mai importante 10 recorduri de la Campionatul European de fotbal

Campionatul European reuneste cele mai bune echipe, o data la patru ani. De-a lungul timpului s-au acumulat recorduri importante, unele dintre ele nici acum depasite.

Salariile din Romania in 2019: Cele mai mari tot in Bucuresti, Cluj ramane pe trei, iar decalajele regionale persista

Bucurestenii vor obtine si in 2019 cele mai mari castiguri salariale nete din Romania, de 3. 384 lei, urmatoarele fiind Ilfov si Cluj, iar decalajele la nivel de regiuni se vor mentine in urmatorii trei ani aproape neschimbate sau chiar se vor accentua.

Surprize-surprize: Cele mai ciudate locuri unde a venit barza

Barza vine cateodata cand te astepti mai putin si, mai ales, in locuri in care te astepti cel mai putin. Iar femeile despre care vom vorbi in cele ce urmeaza nu au nascut asa cum o fac.

Peste 60% dintre toate aplicatiile descarcate pe mobile sunt ale Facebook. Cum arata o piata care se schimba puternic si care sunt cele mai populare aplicatii

Au trecut vremurile in care utilizatorii de smartphone-uri descarcau si foloseau zeci de aplicatii. Acum, maxim trei aplicatii ne ocupa peste 80% din timpul petrecut pe smartphone si toate marile aplicatii au inregistrat scaderi la numarul de download-uri, arata un studiu Nomura si Sensor Tower. Insa dintre toate descarcarile, peste sase din zece sunt ale unor aplicatii detinute de Facebook.

100 cele mai utile scurtaturi de taste in Outlook partea intai

In cazul in care lucrati intr-un mediu corporatist, sansele sa nu interactionati cu clientul de email al celor de la Microsoft sunt minime, de aceea ar fi util sa invatatiscurtaturi de taste in Outlook. Ca in orice alt program care face parte din suita de aplicatii de birou a celor de la Microsoft, Outlook vine [].

Tranzactiile cele mai numeroase cu locuinte de lux vor fi in Herastrau, Baneasa si Dorobanti

Reporter: Ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarea locuintelor pe care le promovati in zonele Herastrau-Soseaua Nordului, Kiseleff-Aviatorilor, respectiv zonele Baneasa si Pipera? Emanuel Postoaca: Interesul pentru zona de nord a Bucurestiului, in ceea ce priveste achizitia unei proprietati, a fost mai mare in primul trimestru din 2016 decat in aceeasi perioada a anului trecut. Pana la sfarsitul anului ne asteptam la o crestere moderata a cererii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )