Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

De cele mai multe ori asteptam de la altii sa ne aduca un cadou. Nu ne dam seama, insa, ca ne putem face singuri cadouri, mult mai de pret decat obiectele. Iata care sunt cele mai frumoase cadouri pe care ti le. continuă pe Antena3

Prince ar fi implinit astazi 58 de ani: Cele mai frumoase melodii si imagini pe care le-a lasat in urma cantaretul FOTO

Cantaretul american Prince ar fi implini astazi, 7 iunie, 58 de ani. Un numar de 15 albume ce au fost lansate de-a lungul anilor de Prince au fost incluse, incepand de marti, in oferta unei platformei de streaming pentru a marca ziua de nastere a artistului.

Cele mai simple gogosi

Cele mai simple gogosi le poti prepara dupa aceasta reteta. Foloseste pentru prajitul gogosilor doar ulei de floarea-soarelui! Acesta fumega doar la temperaturi foarte mari si are un gust neutru!.

Un matematician a construit o masina cu care poti castiga la ruleta

Cand vorbim de cazinouri, nu este nici un secret ca cel mai probabil vei pierde daca joci, mai ales la ruleta. Totusi, cercetatorii cred ca au gasit o solutie. Ruleta ar putea fi unul dintre cele mai populare jocurile de noroc, care insa ofera cele mai putine sanse de castig. Asta, desigur, daca nu cumva [].

Cele mai importante 10 recorduri de la Campionatul European de fotbal

Campionatul European reuneste cele mai bune echipe, o data la patru ani. De-a lungul timpului s-au acumulat recorduri importante, unele dintre ele nici acum depasite.

Salariile din Romania in 2019: Cele mai mari tot in Bucuresti, Cluj ramane pe trei, iar decalajele regionale persista

Bucurestenii vor obtine si in 2019 cele mai mari castiguri salariale nete din Romania, de 3. 384 lei, urmatoarele fiind Ilfov si Cluj, iar decalajele la nivel de regiuni se vor mentine in urmatorii trei ani aproape neschimbate sau chiar se vor accentua.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

ALEGERI LOCALE 2016. Bilant MAI: Au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani

Ministerul Afacerilor Interne transmite ca, din punct de vedere al ordinii si sigurantei publice, alegerile locale din acest an au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

Bose anunta cele mai avansate casti wireless: QuietComfort 35 si QuietControl 30

QuietComfort 35 si QuietControl 30 sunt cele mai noi casti ale celor de la Bose si va ajuta sa scapati de fire fara sa faceti compromisuri la calitate audio sau anularea zgomotului de fond. De-a lungul anilor, cei de la Bose au devenit sinonimi cu produse audio de o calitate surprinzatoare. Din pacate, nu au [].

REZULTATE ALEGERI CLUJ. PNL a obtinut cele mai multe voturi

PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Cluj, urmat de PSD si UDMR, potrivit rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEJ. Purtatorul de cuvant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )