Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai frumoase aparitii de la BAFTA 2019: intre rochii de printesa si costume barbatesti FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase aparitii de la BAFTA 2019: intre rochii de printesa si costume barbatesti FOTO

Gala premiilor BAFTA 2019 nu a fost doar un prilej de a celebra industria de film, ci si o demonstratie de creativitate a designerilor de moda. Totusi, au existat si cateva vedete cu pretentii care au calcat stramb. continuă pe Adevărul

VIDEO TOP 5 cele mai frumoase lovituri ale weekend-ului de FedCup - Simona Halep, pe primul loc

Pe contul oficial de Twitter al FedCup a fost publicat un top al celor mai frumoase cinci lovituri reusite in weekend. Simona Halep se afla pe primul loc, cu o lovitura din meciul disputat impotriva Karolinei Pliskova. in setul al doilea, la scorul de 1-1, romanca a ajuns incredibil la o scurta si a lasat fara replica pe ocupanta locului 5 WTA.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii in 2019

In ciuda faptului ca smartphone-urile sunt dispozitive pe care le avem cu noi peste tot, exista riscuri in utilizarea lor, datorate in special radiatiilor pe care acestea le emit, transmite Go4it. Majoritatea.

Castigatorii BAFTA 2019: lista celor mai bune filme si a celor mai buni actori, potrivit Academiei Britanice

Tragicomedia istorica The Favourite, regizata de Yorgos Lanthimos, a castigat cele mai multe trofee, insa drama Roma a lui Alfonso Cuaron s-a impus la principalele categorii de la premiile BAFTA 2019.

Castigatorii Premiilor BAFTA 2019

Duminica seara a avut loc decernarea premiilor BAFTA, pe scena Royal Albert Hall din Londra. Iata ce productii si ce actori s-au numarat printre cei care au primit trofeele.

Ducesa Kate a eclipsat vedetele la gala BAFTA 2019: Este absolut incantatoare FOTO

Ducesa de Cambridge a reusit inca o data sa iasa in evidenta. Kate Middleton a participat alaturi de sotul eu, Printul William, la gala premiilor BAFTA 2019, eveniment pentru care a ales o tinuta fermecatoare si, in acelasi timp, le-a adus un omagiu Reginei Elisabeta si Printesei Diana.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in fuctie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in functie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2019, Lady Gaga, Jennifer Lopez si Miley Cyrus au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )