Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

ADPM ADPM,
Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2019, Lady Gaga, Jennifer Lopez si Miley Cyrus au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase. continuă pe ADPM

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Castigatorii Grammy 2019 vor fi anuntati in aceasta noapte

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari la gala premiilor Grammy 2019, ai carei castigatori sunt anuntati in aceasta noapte.

Castigatorii Grammy 2019: Lista celor mai bune piese si a celor mai buni artisti

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari la gala premiilor Grammy 2019, ai carei castigatori sunt anuntati in aceasta noapte.

Castigatorii Grammy 2019

Aseara a avut loc decernarea premiilor Grammy, in cadrul unui eveniment derulat in Los Angeles. Donald Glover, alias Childish Gambino, a castigat patru trofee. Iata cine s-a mai numarat printre castigatori.

Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

O femeie de 109 ani a dezvaluit secretul longevitatii sale, inainte de a muri. Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. 5 sfaturi pentru o relatie fericita. Un cuplu reusit nu e cel care nu se cearta niciodata nu exista asa ceva; mai devreme sau mai tarziu, ceva scantei tot se vor aprinde).

Corporate Report: n ciuda probabilitatilor, Tesla Model 3 este automobilul de lux cel mai bine vndut n SUA; SpaceX poate lansa noua nava cosmica pentru NASA n martie; Jaguar Land Rover produce cea mai mare pierdere corporatista din istoria Indiei

Elon Musk este cel care a demonstrat ca masinile electrice pot fi excitante, dar Audi si Porsche sunt noile provocari * Dupa mai bine de opt ani de amanari, SpaceX vrea sa arate prima ca NASA nu arunca opt miliarde de dolari in vidul cosmic * Jaguar Land Rover este sufocata de caderea pietei chineze si a vanzarilor de masini diesel ca sa nu mai spunem de Brexit).

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

Cele mai admirate haine prezentate la New York Fashion Week

Va aratam astazi cele mai admirate haine prezentate in cadrul New York Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut anul acesta in colectii care mai de care mai spectaculoase.

Science Report Cele mai fascinante 10 inventii ale anului 2018, inventariate de MIT

De la pilule programabile la ghete generatoare de energie, acestea sunt cele mai neobisnuite inovatii tehnologice trecute in. revista de. MIT Technology Review! Publicatia este o vitrina a tehnologiilor emergente, chiar si ale celor care nu vor depasi aceasta faza. in continuare, ni le prezinta pe cele mai putin cunoscute despre care a scris in 2018, multe din ele preluate din arXiv, baza de date pre-publicare a articolelor stiintifice.

974 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 974 locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt oferite in Spania pentru agricultori.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )