Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase Bond Girls din toata seria James Bond

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase Bond Girls din toata seria James Bond

Monica Bellucci face furori in noul film din seria James Bond, Spectre, chiar si doar in cateva scene. Si filmele anterioare au avut in distributie, insa, femei deosebit de frumoase. Iata cine a jucat pana acum rolul de Bond Girl. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase statiuni pentru Sarbatorile de Iarna: cand se deschid cele mai bune piete de Craciun din Europa

Cele mai frumoase statiuni pentru Sarbatorile de Iarna. Vin fiert, cantece de sezon, dulciuri pe alese si o atmosfera care garantat reincarca bateriile pentru anul viitor, acestea ar putea fi considerate parte din oferta turistica a celor mai frumoase piete de Craciun din Europa.

Muntele vrajit in imagini de poveste. Cele mai frumoase peisaje din Masivul Retezat inainte de sosirea iernii

Mai multe trasee turistice din Masivul Retezat vor deveni inaccesibile pe timp de iarna, din cauza riscului pe care il prezinta pentru turisti. Retezatul ramane unul dintre locurile preferate ale excursionistilor, cel putin pana la caderea primelor zapezi. Muntele vrajit, asa cum mai este numit, ofera peisaje impresionante.

Povestea unuia dintre cele mai frumoase sate din Transilvania, care se reface in stil traditional printr-un proiect inedit. Toti satenii sunt transformati in mesteri

Trei asociatii au demarat in satul Daia din judetul Mures un proiect extrem de ambitios prin care se schimba practic fata localitatii. Un alt proiect le va oferi oamenilor locuri de munca si sansa de a-si valorifica produsele.

Chinezii de la Xiaomi lanseaza una dintre cele mai accesibile bratari pentru fitness

Xiaomi a lansat Mi Band 1S, una dintre cele mai ieftine bratari pentru fitness de pe piata. Primul Xiaomi Mi Band s-a bucurat de un succes foarte mare, motiv pentru care succesorul saua fost unul dintre cele mai asteptate dispozitive de acest fel. Acum, dupa o perioada de zvonuri, chinezii au prezent in mod oficial [] Chinezii de la Xiaomi lanseaza una dintre cele mai accesibile bratari pentru fitness Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Salariul mediu net a crescut cu 20 de lei in septembrie, la 1.833 de lei. Cele mai mari castiguri sunt in extractia petrolului si a gazelor, cele mai mici in turism

Salariul mediu net a crescut in septembrie cu 1,1% 20 de lei) fata de august, la 1. 833 e lei, in timp ce castigul salarial mediu brut a fost de 2. 541 de lei, cele mai mari castiguri nete fiind in extractia petrolului si a gazelor, de 5. 895 de lei, si cele mai mici in hoteluri si restaurante, de 1. 075 de lei.

Topul oraselor cu cele mai mari scumpiri ale impozitului pe locuinte in 2016

Turda si Tecuci sunt localitatile in care primariile au impus cele mai mari cresteri ale impozitelor pe locuintele persoanelor fizice 275% respectiv 150%), iar Ramnicu Valcea, Calarasi, Turda si Campina au cele mai mari cresteri ale impozitelor, daca v-ati stabilit sediul firmei acasa cresteri de peste 1689%!) se arata in primul studiu facut pe principalele 50 de orase ale Romaniei. Se stie ca pentru prima data in ultimii 25 ani impozitul pe locuinte nu mai tine cont de calitatea proprietarului persoana fizica sau persoana juridica ci de scopul utilizarii cladirii.

In ce tin banii de pensii ai romanilor cele mai mari fonduri private

Peste 4 milioane de romani au contributii la cele mai mari trei fonduri de pensii private obligatorii locale, care administreaza o avere totala de 16,8 miliarde lei si controleaza 65% din piata. In ce isi plaseaza acestea banii si care sunt.

Ce ascund unele dintre cele mai vechi si rare carti din Romania, pastrate la Iasi. Volume de acum 400 de ani, expuse pe rafturile bibliotecii de la Medicina

Peste 100 de carti rare, in editie limitata, se afla pe rafturile bibliotecii de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi. Unele volume au peste 400 de ani de la editare si sunt pastrate in conditii speciale.

Topul National al Firmelor: Camera de Comert si Industrie a Romaniei a premiat cele mai performante companii

La editia din aceasta toamna a Topului National al Firmelor - organizata de Camera de Comert si Industrie a Romanmiei - s-au clasat pe locul I un numar de 941 de firme, care au primit Premiul National, in timp ce 815 companii au ajuns pe locul al doilea si 734 de companii pe locul al treilea. Companiile clasate pe primele trei locuri insumeaza o cifra de afaceri de 87 de miliarde de euro.

Cele mai bune ponturi de calatorie de la romanul care vazut 64 de tari. Cum iti gasesti cele mai ieftine hoteluri sigure

Timisoreanul Virgiliu Pop, cercetator al Agentiei Spatiale Romane, este pasionat de calatorii si de culturile multora dintre statele pe care le-a vizitat. A fost intr-o sumedenie de tari, astfel incat ii este mai usor sa le enumere pe cele in care nu a ajuns inca. Singurul continent pe care nu a calcat este Antarctica.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )