Libnet.ro
UNICEF

07:15

Revolutia Preturilor: cele mai bune oferte in ultima zi de reduceri

Playtech Playtech,
Revolutia Preturilor: cele mai bune oferte in ultima zi de reduceri

Astazi este ultima zi in care puteti beneficia de importantele reduceri eMAG la o gama larga de produse. Revolutia Preturilor, cea mai nou campanie de reduceri eMAG, a debutat in urma cu doua zile. Dupa cum probabil stiti,o mare parte din produsele oferite de magazinul online beneficiaza de reduceri de pana la 50%. Daca sunteti [] Revolutia Preturilor: cele mai bune oferte in ultima zi de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare

Inainte de Black Friday, cei de la eMAG organizeaza Revolutia Preturilor, ocazie cu care puteti beneficia de reduceri importante la majoritatea dispozitivelor. Din data de 22 septembrie, pana pe 24 septembrie, la eMAG are loc revolutia preturilor, ocazie cu care clientii magazinului online pot beneficia de o serie de reduceri de pana la 50% la [] Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune biciclete de oras

Cele mai bune biciclete de oras. Din ce in ce mai multe orase din Romania ofera piste de biciclete, asa ca bicicletele de oras au devenit in ultima vreme o alternativa viabila la masini sau la transportul in comun, fie pentru o plimbare de weekend, dar chiar si pentru drumul de fiecare zi catre si dinspre munca.

The New York Times publica gratuit 50 dintre cele mai bune articole ale sale

The New York Times a renuntat, luni, la taxa impusa pentru lectura unora dintre cele mai bune articole ale sale, publicate in ultimii patru ani, in cadrul unei serii mai largi de initiative, ce marcheaza depasirea de acest ziar a pragului de 1 milion.

Publicatia New York Times publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole

The New York Times a anuntat ca va publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole ale sale, intrucat publicatia americana a depasit 1 milion de abonamente digitale.

Cele mai bune materiale pentru lenjeria intima

Lenjeria intima reprezinta secretul feminitatii si al frumusetii unei femei, piesa de vestimentatie cea mai putin expusa privirilor, insa cea care pune in valoarea senzualitatea feminina.

Cele mai bune sfaturi pentru o frumusete impecabila. Ce sa bei, ce sa mananci si remedii

Nimic nu poate stimula frumusetea mai mult decat o piele sanatoasa si stralucitoare! Acum poti afla cum iti poti mentine si imbunatatii frumusetea pielii din interior spre exterior. Arunca o privire peste sfaturile pe.

Revolutia Preturilor: telefonul pe care nu ti-l permiteai este acum la reducere

Revolutia Preturilor continua la eMAG, iar astazi va prezentam cele mai bune telefoane pe care le puteti achizitiona la reducere. Revolutia Preturilor, perioada in care puteti achizitiona o gama variata de produse la pret redus de la eMAG, se apropie de final. Pentru cei care nu aubeneficiat inca de reducerile importante oferite de magazinul online, [] Revolutia Preturilor: telefonul pe care nu ti-l permiteai este acum la reducere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul cele mai bune scoli din Cluj. Inspectoratul a premiat si olimpici, si profesori

Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si Consiliul Judetean Cluj au premiat, marti, 22 septembrie, in sala Auditorium Maximum a UBB, elevii care au performat la olimpiade si concursuri scolare in anul scolar 2014-2015, la discipline din domeniul teoretic si confesional. Premiati au fost si profesorii care i-au indrumat.

Cele mai bune servicii secrete din lume

Revolutia Preturilor: electrocasnicele care iti transforma casa

Revolutia Preturilor, campania de reduceri eMAG dinainte de Black Friday a inceput, iar noi am selectat cateva dintre primele oferte care ne-au atras atentia, de data aceasta la electrocasnice. Reducerile eMAG din campania Revolutia Preturilor sunt de pana la 50%, iar oferta este valabila timp de trei zile, adica pana la data de 24 septembrie. [] Revolutia Preturilor: electrocasnicele care iti transforma casa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )