Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Cele mai frumoase conace din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai frumoase conace din Republica Moldova

Echipa SkyDrive au realizat inca un spot video cu top zece cele mai frumoase conace boieresti din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Cindy Crawford, la 50 de ani! Cele mai frumoase aparitii din cariera!

Cindy Crawford va implini in curand 50 de ani si va marca acest lucru prin lansarea unei carti in care va vorbi despre cariera ei in lumea modei. Iata o selectie din cele mai frumoase aparitii ale vedetei, considerata unul din cele mai de succes modele din istorie.

Cele mai frumoase locuri din Basarabia

Cele mai frumoase locuri din Basarabia. Republica Moldova este o tara pitoreasca cu lacuri, rauri, campii, rezervatii naturale, conace boieresti, muzee, monumente arhitecturale, podgorii de vita de vie si biserici ortodoxe ce merita a fi vizitate de catre turistii straini.

Cele mai frumoase locuri din Australia: Uluru, Tasmania si Marea Bariera de Corali

Cele mai frumoase locuri din Australia. Chiar daca este o destinatie foarte indepartata si mai putin accesibila turistilor romani, Australia are multe locuri frumoase, care merita vizitate.

Cele mai frumoase orase medievale din Europa. Printre ele se numara si doua localitati din Romania

Printre cele mai frumoase orase medievale din Europa se numara Bruges, Regensburg, Tallin, dar si localitati din Romania: Sighisoara si Sibiu.

Coca-Cola renunta la fabrica de imbuteliere din Republica Moldova

Fabrica de imbuteliere Coca-Cola din Republica Moldova isi inceteaza activitatea, reprezentantii companiei precizand ca decizia a fost luata in urma analizei infrastructurii detinute de fabrica si este parte a strategiei companiei de eficientizare si dezvoltare.

UE a lansat un proiect pentru evaluarea administratiei publice din Republica Moldova

Uniunea Europeana a lansat proiectul SIGMA pentru evaluarea administratiei publice din Republica Moldova, astazi, 23 septembrie.

Romania continua sa sustina domeniul Educatiei din Republica Moldova. Va oferi alte 5 milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor

Guvernul Romaniei va oferi Republicii Moldova 5 milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor din Republica Moldova, decizia fiind luata astazi in cadrul sedintei comune de la Constanta a guvernelor de la Bucuresti si Chisinau.

Oferta Erasmus+ pentru studentii din Republica Moldova. Cum pot ajunge tinerii in universitatile europene

Studentii din Republica Moldova isi pot face studiile de licenta, de masterat sau doctorat peste hotarele tarii si sa primeasca o bursa de pana la 1. 000 de euro cu ajutorul programului Erasmus+ implementat de Uniunea Europeana. Tinerii pot petrece de la trei luni pana la doi ani intr-o tara straina in functie de tipul studiilor pe care le efectueaza.

VIDEO Una dintre cele mai mari moschei din Rusia, inaugurata la Moscova. Vladimir Putin a laudat Islamul umanist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a inaugurat, miercuri, la Moscova, o moschee cu o capacitate de 10. 000 de locuri, constructie pe care a caracterizat-o ca fiind cea mai mare din Europa, in prezenta omologului sau palestinian Mahmoud Abbas si a presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Cu aceasta ocazie, presedintele rus a laudat virtutile umaniste ale Islamului, transmite AFP.

Cele mai mari podgorii din Romania

Cele mai mari podgorii din Romania. Tara noastra este una dintre puterile viticole mondiale, cu o traditie de cel putin 2. 000 de ani in cultivarea vitei de vie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )