Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai frumoase locuri din India

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din India

Cele mai frumoase locuri din India. India este o tara a paradoxurilor, cu oameni care traiesc de pe o zi pe alta si oameni care se bucura de tot luxul, oameni deschisi la nou si oameni ancorati in traditii de mii de ani. Totodata, India este una dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume, unde calatorii pot alege atat minuni ale naturii, cat si monumente incarcate de traditie. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase locuri din China

Enigmatica pentru multi, tara cu cea mai mare populatie din lume ofera turistilor unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale de pe Terra. Fie ca vorbim de muntii-curcubeu din Zhangye, lacurile multicolore din Jiuzhaigou sau plaiurile Wuyuan-ului, un lucru este cert China are parte de o frumusete naturala idilica.

Fortele armatei ruse au inceput cele mai ample manevre din acest an: Aproximativ 95.000 de militari participa la exercitii

Fortele armatei ruse au inceput luni cele mai ample manevre din acest an, la care vor participa aproximativ 95. 000 de militari, a anuntat Ministerul Apararii din Rusia, informeaza agentia EFE. Avand numele de.

Cele mai mari salarii din Romania. in ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele

O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit?

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Constructiile naturale inexplicabile din Piatra Craiului. Unul dintre cele mai frumoase filme de la Hollywood, turnat intre prapastiile care taie rasuflarea

Pentru a ajunge in Piatra Craiului trebuie sa treceti neaparat prin Prapastiile Zarnestiului, o zona de o frumusete rara, care poate fi strabatuta la pas. Legendele locului si constructiile misterioase sunt incantatoare.

Minionii a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari

Lungmetrajul Minionii/ Minions a depasit Povestea jucariilor 3/ Toy Story 3 si a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari din istorie, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

Topul celor mai mari companii din centrul Romaniei

ON Energie Mures) Romgaz Sibiu), Selgros CashCarry Brasov), Holzindustrie SchweighoferAlba) si Schaffler din Brasov sunt cele mai mari companii din centrul Romaniei, conform unui top realizat in functie de cifra de afaceri inregistrata la.

A opta minune a lumii. Monumentele crestine din Africa sunt de o frumusete ireala

Undeva in inima Etiopiei se afla un ansamblu monumental de 11 biserici sapate in piatra. Loc de pelerinaj pentru crestini, bisericile din Lalibela se numara printre cele mai frumoase monumente crestine din.

Filmul Autoportretul unei fete cuminti, in cinematografele din India, Irlanda si Luxemburg

Lungmetrajul Autoportretul unei fete cuminti, in regia Anei Lungu, a fost inclus in selectia a trei festivaluri din India, Irlanda si Luxemburg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )