Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele mai frumoase obiective turistice din judetul Mures

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase obiective turistice din judetul Mures

Cele mai frumoase obictive turistice din judetul Mures. Pentru locuitorii judetului Mures si nu numai, e bine de stiut care sunt posibilitatile de relaxare la sfarsit de saptamana. Complexul de Agrement, Gradina Zoologica si Cetatea Sighisoara sunt cele mai vizitate obiective turistice din judetul Mures. continuă pe Adevărul

Salina Turda poate fi vizitata virtual din orice colt al Pamantului. Top 10 cele mai cautate obiective turistice din Romania pe Google Street View

Salina Turda poate fi vizitata virtual, de saptamana aceasta, de oricine din lume. Google a anuntat, zilele acestea, la Turda, publicarea pe Google Street View a imaginilor panoramice din interiorul Salinei. Aceasta este obiectivul turistic vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international drept una dintre cele mai spectaculoase destinatii turistice din lume.

Castelul Bran si centrul Brasovului, printre cele mai vizitate obiective turistice online

Castelul Bran si centrul Brasovului sunt unele dintre cele mai cautate imagini de catre turisti pe Google Street View.

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase parcuri din Bucuresti: Parcul Cismigiu a fost amenjat din ordinul lui Ipsilanti, Parcul IOR a fost construit in vremea lui Ceausescu

In Capitala exista o multime de zone verzi in care bucurestenii se pot plimba si relaxa in aer liber. Adevarul va prezinta cele mai frumoase parcuri din Bucuresti.

Cele mai frumoase chei din Romania: locurile de poveste, cu peisaje spectaculoase, care asteapta sa le explorati

Adevarul va invita astazi intr-o calatorie in cateva zone din Muntii Carpati pline de pitoresc, unde natura a sculptat cu maiestrie adevarate monumente.

Romania - printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective

Romania ramane atractiva pentru investitori, deoarece se numara printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective reorganizare) in cazul angajatilor cu vechime medie, potrivit celei de-a treia editii a Studiului international privind concedierea realizat de Deloitte Legal, reteaua de societati de avocati reprezentata in Romania de catre Reff Asociatii. Totusi, cu cat angajatul are o vechime mai mare in munca, costurile cresc semnificativ. Astfel, potrivit scenariului ce presupune vechime mare in munca, Romania se situeaza pe locul III in ceea ce priveste costurile cu concedierea. Concedierea din motive obiective care nu tin de angajat are costuri mai scazute pentru angajator cu conditia sa nu existe un contract colectiv de munca la nivelul intreprinderii sau pe sector, explica Florentina Munteanu, Associate Partner Reff Associatii si coordonator al practicii de dreptul muncii din cadrul societatii de avocati.

Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie

Daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine, atunci acesti fotografi au folosit-o la maximum. Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu un iPhone si-a desemnat castigatorii, iar imaginile sunt, se poate spune, captivante si memorabile. Printre atatea echipamente scumpe, de la DSLR-uri si mirrorless-uri la clasicele Leica, [] Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frecvente scuze ale soferilor prinsi de radar: Ma grabesc la spital, iar arogantii spun ca masina lor nu e facuta ca sa mearga cu 50 km/h

De cele mai multe ori, soferii prinsi de radar cu viteza incearca sa scape fara amenda invocand tot felul de scuze. Potrivit politistilor, de cele mai multe ori, soferii isi scuza graba prin nevoia de a ajunge la spital. Oricat ar fi de credibile scuzele, politistii trebuie sa aplice macar un avertisment, care inseamna puncte penalizare.

Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Energia, auto, retailul si industria sunt domeniile cu cele mai multe companii cu afaceri de miliarde de lei, potrivit unei analize Wall-Street. ro pe baza clasamentului celor mai mari 200 de companii din Romania, oferit de Registrul Comertului.

Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos

Cu toate ca foarte multi au considerat toolbar-urile si diversele motoare de cautare doar ca niste reclame agresive, Ask. com are un statut special. Daca ati urmarit de-a lungul anilor evolutia aplicatiilor malitioase pentru sistemul vostru, este foarte probabil sa va fi lovit de toolbar-uri si extensii pentru browser-ul vostru favorit care va fac mai mult [] Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )