Libnet.ro
UNICEF

15:30

Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Energia, auto, retailul si industria sunt domeniile cu cele mai multe companii cu afaceri de miliarde de lei, potrivit unei analize Wall-Street. ro pe baza clasamentului celor mai mari 200 de companii din Romania, oferit de Registrul Comertului. continuă pe Wall-Street Ro

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Popeye Marinarul exista in carne si oase. Cum arata barbatul care are cele mai mari brate din lume

Jeff Dabe, de 50 de ani, are o circumferinta impresionanta a bratelor: 49 cm. Spre deosebire de restul trupului sau, bratele lui Jeff par nefiresti de mari, semanand foarte bine cu ale celebrului personaj de desene animate, Popeye Marinarul.

Profitul in companiile de stat: industria de armament a intrat in top

Cele mai mari 10 companii, ca profit, detinute intr-un procent majoritar de statul roman au generat in 2014 un castig de peste 4 mld. lei, aproape toate inregistrand cresteri substantiale, potrivit bilanturilor financiare furnizate Wall-Street. ro de.

Cartierul Primaverii ramane zona din Capitala cu cele mai mari preturi la locuinte: La polul opus se afla zone precum Ferentari, Giurgiului sau Ghencea

Daca vreti sa va cumparati o locuinta in Capitala, aveti bugetul, dar nu stiti in ce zona va permiteti o achizitie, cel mai bine ar fi sa aflati, pentru inceput, pretul mediu la vanzare, pe metru.

Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie

Daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine, atunci acesti fotografi au folosit-o la maximum. Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu un iPhone si-a desemnat castigatorii, iar imaginile sunt, se poate spune, captivante si memorabile. Printre atatea echipamente scumpe, de la DSLR-uri si mirrorless-uri la clasicele Leica, [] Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Salina Turda poate fi vizitata virtual din orice colt al Pamantului. Top 10 cele mai cautate obiective turistice din Romania pe Google Street View

Salina Turda poate fi vizitata virtual, de saptamana aceasta, de oricine din lume. Google a anuntat, zilele acestea, la Turda, publicarea pe Google Street View a imaginilor panoramice din interiorul Salinei. Aceasta este obiectivul turistic vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international drept una dintre cele mai spectaculoase destinatii turistice din lume.

Cei mai mari 100 de angajatori din Romania

Cei mai mari 100 de angajatori din Romania aveau anul trecut un numar mediu de 513. 180 de salariati, fata de 505. 573 de persoane in 2013, potrivit informatiilor oferite Wall-Street. ro de Registrul Comertului.

Rusia a anulat embargoul la fructe pentru mai multe companii din Republica Moldova

Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor ANSA) a anuntat ca autoritatile de la Moscova au permis mai multor companii autohtone sa reia livrarea fructelor pe piata rusa.

Cele mai frumoase obiective turistice din judetul Mures

Cele mai frumoase obictive turistice din judetul Mures. Pentru locuitorii judetului Mures si nu numai, e bine de stiut care sunt posibilitatile de relaxare la sfarsit de saptamana. Complexul de Agrement, Gradina Zoologica si Cetatea Sighisoara sunt cele mai vizitate obiective turistice din judetul Mures.

Cele mai frecvente scuze ale soferilor prinsi de radar: Ma grabesc la spital, iar arogantii spun ca masina lor nu e facuta ca sa mearga cu 50 km/h

De cele mai multe ori, soferii prinsi de radar cu viteza incearca sa scape fara amenda invocand tot felul de scuze. Potrivit politistilor, de cele mai multe ori, soferii isi scuza graba prin nevoia de a ajunge la spital. Oricat ar fi de credibile scuzele, politistii trebuie sa aplice macar un avertisment, care inseamna puncte penalizare.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )