Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa. Destinatii ideale pentru petrecerea Sarbatorilor de Iarna

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa. Destinatii ideale pentru petrecerea Sarbatorilor de Iarna

Targurile de Craciun organizate in marile orase ale lumii atrag sute de mii de turisti in perioada Sarbatorilor de Iarna, printre vizitatori numarandu-se si foarte multi romani. continuă pe Adevărul

Se cauta constructor pentru reabilitatea uneia dintre cele mai frumoase cladiri din Brasov

Cladirea de pe Republicii este una dintre putinele din Brasov construite in stil Art Nouveau. S-a degradat atat de tare incat a fost nevoie de o prelata care sa o acopere pentru ca peretii sa nu se darame. Investitia se ridica la 17,3 milioane de lei plus TVA.

Cum arata in realitate cele mai vizitate atractii turistice din intreaga lume FOTO

Disneyland Paris, Plaja Copacabana din Rio de Janeiro sau Piramidele din Egipt sunt doar trei din destinatiile turistice care in realitate arata mult diferit decat le stiu turistii din imaginile de promovare. Extrem de aglomerate in plin sezon, destinatiile devin neincapatoare pentru cei care vin sa le admire.

De ce Sorana Cirstea singura in vacanta? Moment sensibil in viata celei mai frumoase jucatoare de tenis din WTA

Sorana Cirstea a terminat un an competitional foarte bun in care lucrurile au mers excelent pentru ea reusind sa ajunga din nou intre primele 40 de jucatoare ale lumii.

De ce e Sorana Cirstea singura in vacanta? Moment sensibil in viata celei mai frumoase jucatoare de tenis din WTA

Sorana Cirstea a terminat un an competitional foarte bun in care lucrurile au mers excelent pentru ea reusind sa ajunga din nou intre primele 40 de jucatoare ale lumii.

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Cele mai folositoare zece combinatii de taste in Windows 10. Ce se intampla dupa apasarea Win+M

Pentru ca Microsoft a anuntat ca nu mai ofera suport pentru doua dintre cele mai utilizate versiuni, 7 si 8, o mare parte dintre utilizatori de calculator au trecut deja pe cea mai futurista varianta de windows - 10. Pentru a castiga timp, dar si pentru o utilizare profesionista a tastaturii, iata cele mai tari combinatii de taste gandite de brightside. me.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, potrivit Bloomberg.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Netflix finanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )