Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai importante comune din jurul Timisoarei vor intra in carantina. Masura vizeaza zeci de mii de locuitori

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante comune din jurul Timisoarei vor intra in carantina. Masura vizeaza zeci de mii de locuitori

Noua localitati din judetul Timis sunt propuse pentru instituirea carantinei dupa ce rata de infectare a depasit sase la mia de locuitori. Sase dintre cele noua localitati pentru intrarea in carantina vizeaza comune din apropierea Timisoarei. continuă pe Adevărul

Cele mai bune cartiere din Iasi. Unde trebuie sa locuiesti, de fapt

Exista o multime de lucruri de facut in Iasi, de la activitati distractive la explorarea unora dintre siturile sale culturale. Dar daca vrei cumva sa te muti aici, este important sa stii care sunt cartierele in care merita sa locuiesti. Cele mai bune cartiere din Iasi Una din zonele bine cotate din Iasi este zona .

Cele mai performante companii din Romania au peste 1,3 milioane de angajati

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2019, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare,.

Una dintre cele mai mari banci din Romania inchide 129 de casierii si reduce programul altora. Ce trebuie sa stie clientii

Una dintre cele mai mari banci prezente in Romania a anuntat ca va inchide luna aceasta 129 dintre casieriile sale din tara si va reduce programul altora.

A fost actualizata lista tarilor cu risc epidemiologic. Cele mai multe sunt din Europa

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni seara lista tarilor cu risc epidemio.

Cele mai cautate fructe de romani in pandemie. Toti vor sa le consume, au beneficii miraculoase

Romanii si-au schimbat putin dieta zilnica in contextul pandemiei si au adaugat mai multe surse de vitamine in alimentatie. Ce fructe au preferat in timpul crizei sanitare? Ce beneficii miraculoase au acestea? Fructele preferate de romani in timpul pandemiei? Majoritatea oamenilor au avut grija si la alimentatia lor in pandemie, lucru care ajuta foarte mult .

Donald Trump si-a incheiat turneul electoral in lacrimi: Cred ca vom castiga tot. Cred ca maine vom avea una din cele mai mari victorii din istorie

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a incheiat turneulelectoral in lacrimi la Grand Rapids, Michigan dupa miezul noptii. Nu ma faceti sa plang, le-a spus Trump sustinatorilor adunati.

Apple, cea mai valoroasa companie din lume: Google, nici macar in top 3

Interbrand a publicat cel mai recent clasament al celor mai populare branduri din lume. Editia pe 2020 vine cu schimbari importante fata de ani trecuti si, in acelasi timp, cu Apple pe prima.

Cele mai mari mituri de pe vremea lui Ceausescu. Toate au fost demontate

Miturile economiei romanesti din vremea lui Ceausescu sunt adesea folosite ca argument de fiecare data cand nostalgicii acelui regim au prilejul sa-si faca publice opiniile. Cele mai mari mituri de pe vremea lui Ceausescu Astfel, un prim mit este acela conform caruia economia din vremea comunista era superioara cele de azi. Nimic mai fals insa.

Cele mai bune anvelope iarna 2020-2021, conform test TCS - Touring Club Suisse

In fiecare an, marile publicatii din domeniul auto vin in intampinarea soferilor cu cele mai elaborate si solicitante teste la care sunt supuse anvelopele. Aceste teste, in marea lor majoritate, stabilesc care sunt cele mai bune anvelope pentru sezonul in curs. Sunt publicatii care ajung chiar pana in punctul de a delimita foarte clar rezultatele, intocmind un top al celor mai bune anvelope. Dat fiind ca sezonul rece a sosit deja in Romania, o sa vorbim in acest articol despre primul test realizat de catre publicatia elvetiana TCS Touring Club Suisse) pentru sezonul de iarna 2020-2021, la anvelope de iarna.

Cele mai bune muraturi crocante. Cum se prepara, reteta lui Horia Virlan

Nu mai este pentru nimeni un secret ca Horia Virlan este unul dintre cei mai indragiti bucatari din Romania. Maestrul proaspat intors la Prima TV si-a dezvaluit reteta celor mai bune muraturi crocante. Iata cum se prepara! Horia Virlan iti spune cum se fac cele mai bune muraturi indragit de telespectatori si un maestru bucatar .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )