Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai importante sfaturi ale figurilor marcante din industria modei: cum sa impresionezi prin eleganta si stil la trecerea dintre ani

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante sfaturi ale figurilor marcante din industria modei: cum sa impresionezi prin eleganta si stil la trecerea dintre ani

Roberto Cavalli, una din legendele vii ale modei, este de parere ca exista o adevarata vulgaritate in modul in care se imbraca femeile in zilele noastre. Pentru a exprima stil si eleganta, ia in calcul sfaturile oferite de Coco Chanel, Giorgio Armani sau Christian Dior. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2016 Cluj. Candidatul USR care a declansat scandalul Lucan-Arsinel: Sunt cele mai importante alegeri din 1989 incoace

Alegeri parlamentare 2016 Cluj. Emanuel Ungureanu, candidatul aflat pe primul loc pe lista USR pentru Camera Deputatilor, a sustinut, la iesirea de la vot, ca sute de oameni au scris, cu sange, istorie ca noi sa putem sa ne exercitam obligatia civica de a vota. Ungureanu e cunoscut pentru activitatea in cadrul asociatiei care are grija de copii cu insuficienta renala, si pentru ca pentru scandalul transplantului lui Alexandru Arsinel.

Jucariile din comunism. Cum aratau obiectele cele mai de pret ale copilariei

Un colectionar din Romania a fondat Muzeul Jucariilor, unde nostalgicii isi pot aminti cum aratau obiectele cele mai de pret ale copilariei lor.

Cele mai populare cautari pe Google in anul 2016

La final de an, Google prezinta listele cu cele mai populare cautari efectuate pe parcursul anului2016. Cautarile anului 2016 scot in evidenta oamenii, evenimentele si subiectele care au captat atentia oamenilorpe parcursul ultimelor 12 luni de zile. in Romania, Campionatul European de Fotbal, jocul Pokemon Go, iPhone 7 sau alegerile din SUA sunt cateva dintre [].

De ce ne doare capul. Cele mai ciudate cauze ale celei mai populare afectiuni din lume

Durerea de cap este cea mai frecventa durere si am resimtit-o fiecare dintre noi. Uneori apare din cauze care de care mai ciudate, dar sunt si cazuri cand este semnul unor boli grave.

Una dintre cele mai indragite trupe este in doliu! Mama unui membru One Direction s-a stins din viata la 43 de ani (FOTO)

One Direction, una dintre cele mai indragite trupe de catre adolescentii din toata lumea, trece prin momente foarte dificile. Mama lui Louis Tomlinson, unul dintre membrii formatiei, s-a stins din.

Cat au costat cele mai scumpe filme din istoria cinematografiei de la Hollywood

Apreciate pentru prestatia actorilor, efectele speciale sau sunet, unele productii de cinema se inscriu si in topul celor mai scumpe filme ale industriei. Preturile cu care au fost realizate se ridica la sume ametitoare.

Cele mai bune bancuri cu politicieni. De ce au parlamentarii salarii asa de mari? Pentru ca prostia se plateste!

Nemultumiti de activitatea politicienilor, romanii au gasit de cuviinta sa faca haz de necaz, astfel ca au inventat mai multe bancuri a caror tinta au devenit politicienii. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai haioase bancuri ce ii au in prim plan de politicieni.

Locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016

In 2016 utilizatorii retelei de socializare Instagram au postat fotografii, filmulete si si-au dat check-in in cele mai frumoase locuri de pe pamant. S-a facut astfel o analiza detaliata si s-a ajuns la urmatorul rezultat. Iata care sunt locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016.

Cele mai tari aplicatii de mobil in 2016

Industria aplicatiilor de mobil, fie ele de iOS sau Android, s-a extins semnificativ si anul acesta. Iata o selectie cu cele mai tari aplicatii de mobil in 2016, judecand si dupa gradul lor de aplicabilitate in business si in viata de zi cu zi.

Top 10 giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in ultimele 7 zile

Anatomia alergarii - Joe Puleo, Dr. Patrick Milroy 2. Istoria megalomaniei - Pedro Arturo Aguirre 3. Istoria megalomaniei - Pedro Arturo Aguirre 4. Iulius Cezar - Rachel Firth 5. Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor - Simona Tache si Mihai Radu Intra in articol pentru a vedea top 10 cele mai vandute carti din ultimele 7 zile.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )