Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai intalnite motive pentru care oamenii au fost stresati la locul de munca in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai intalnite motive pentru care oamenii au fost stresati la locul de munca in 2018

Aproximativ 600. 000 de oameni sufera de stres, anxietate si depresie la locul de munca, se arata intr-un studiu efectuat de expertii britanici de la Health and Safete Executive. Mai exact, 15,4 millioane de zile de munca din 2018 au fost pierdute pe. continuă pe Wall-Street Ro

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cele mai intalnite greseli de pronuntare

Ana Iorga a vorbit la Pe Cuvantdespre mai multe greseli de pronuntare destul de des intalnite. Gresit. Ce faci, papuse? Are o matuse in.

Gripa face ravagii in Romania. Cele mai eficiente metode prin care sa o eviti

Gripa face deja ravagii in Romania, aglomeratia la cabinetele medicilor fiind de nedescris. Doar in ultima saptamana din 2018, s-au inregistrat 703 cazuri de gripa clinica in conditiile in care in.

Arta de a sti sa dormi si care sunt cele mai odihnitoare ore pentru somn

Somnul este vital pentru fiecare dintre noi in mentinerea si redobandirea sanatatii, atunci cand ne-am confruntat cu o afectiune. Pentru a avea un somn odihnitor, este necesar sa invatam cativa pasi prin care sa ne relaxam corpul fizic, pe cel mental si emotional, astfel incat organismul sa se vindece mai repede si sa elimine toxinele.

Grebla, despre suspendarea lui Iohannis: Juridic-constitutional exista motive pentru a declansa

Secretarul general al Guvernului Toni Grebla a declarat, luni, la Romania TV, ca juridic si constitutional exista motive pentru a fi declansata procedura de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis, insa politic lucrurile sunt mai complicate, in contextul Presedintiei Consiliului UE, potrivit Mediafax.

Grebla, despre suspendarea lui Iohannis: Juridic-constitutional exista motive pentru a declansa procedura de suspendare

Secretarul general al Guvernului Toni Grebla a declarat, luni, la Romania TV, ca juridic si constitutional exista motive pentru a fi declansata procedura de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis, insa politic lucrurile sunt mai complicate, in contextul Presedintiei Consiliului UE, potrivit Mediafax.

Cele mai bune machiaje de la Golden Globes 2019

Vedetele care au participat la Golden Globes de anul acesta nu ne-au dezamagit in materie de stil, machiaj si coafura. Aparitiile lor au fost foarte bine gandite si construite. De la fard verde, gene albastre, pana la buze sangerii, iata cele mai bune machiaje de la Globurile de Aur din acest an.

Bilant al ministrului demisionar Paul Stanescu: n 2018 nu a fost finalizata niciuna din cele 84 de locuinte n constructie pentru romi, dar a fost cheltuita aproape 70% din suma alocata

Niciuna din cele 84 de locuinte destinate romilor si aflate in curs de executie in 2018, prin Agentia Nationala pentru Locuinte, nu a fost finalizata, insa din cei 2,5 milioane de lei alocati au fost cheltuiti aproximativ 1,69 de milioane de lei, arata bilantul facut la final de mandat de ministrul Dezvoltarii Paul Sanescu, care a demisionat dupa ce a fost propus pentru remaniere.

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au de ales din cele peste 1. 500 de joburi vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe locuri de munca sunt in Spania, Marea Britanie si Germania.

Finantarea unicornului UiPath, printre cele mai mari tranzactii din 2018 pe piata de achizitii din Romnia

Piata de fuziuni si achizitii din Romania s-a apropiat de 2 miliarde de euro in 2018, arata o analiza a Deloitte Romania realizata pe baza surselor publice si a tranzactiilor cu valoare comunicata. Luand in calcul si tranzactiile a caror valoare nu a fost comunicata, piata totala a fuziunilor si achizitiilor din Romania se situeaza intre 3,8 si 4,3 miliarde de euro, potrivit estimarilor firmei de analiza. Printre cele mai mari tranzactii de anul trecut se numara si prima finantare atrasa de UiPath, acordata de catre Accel, Capital G si Kleiner Perkins Caufield Byers - 124 de milioane de euro. in urma acestei tranzactii, UiPath a devenit primul unicorn romanesc - un startup a carui evaluare a depasit 1 miliard de dolari.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii din 2019. Totul le merge absolut fabulos

Tot ceea ce-si propun se indeplineste, motiv pentru care au parte de fericire nemarginita pe tot parcursul anului. Fie ca este vorba despre planul sentimental sau despre cel financiar, aceste zodii nu duc lipsa de.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )