Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai intelepte doua zodii. Nu pot fi inselate niciodata

Antena3 Antena3,
Cele mai intelepte doua zodii. Nu pot fi inselate niciodata

Fiecare semn zodiacal are propriile sale avantaje si dezavantaje. Fiecare zodie poseda atitudini, stari, calitati si credinte proprii. Iata doua zodii de care se spune ca sunt atat de istete. continuă pe Antena3

Cele mai norocoase 4 zodii pe plan profesional in 2018

4 zodii norocose se vor bucura de succes profesional in acest an. Au viziune si sunt intr-o continua cautare de idei si solutii, avand abilitatea de a rezolva cele mai dificile probleme.

VIDEO Cele mai puternice uragane din istorie

Cele mai importante pierderi de vieti omenesti au fost cauzate, de cele mai multe ori, de inundatii provocate de uragane si nu neaparat de vantul extrem de puternic.

A fost descoperit unul dintre cele mai mari diamante din lume. Bijuteria este evaluata la 33 milioane de euro

Unul dintre cele cinci cele mai mari diamante descoperite in lume, o gema de 910 carate, a fost extras recent din Lesotho, a anuntat, luni, compania miniera britanica Gem Diamonds. Piatra pretioasa,.

Anunt SOC! Sute de romani vor deveni SOMERI! Una dintre cele mai mari fabrici isi iNCHIDE portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, isi va inchide portile, in conditiile in care nu este destul de profitabila pentru compania germana care o.

Utile: Afectiunile pe care ti le poate transmite pisica; 6 motive surprinzatoare pentru care transpiri; Cele mai bune surse de vitamina E

6 motive surprinzatoare pentru care transpiri. Explicatia este aceea ca temperatura corpului se ridica, sistemul nervos genereaza hiperactivitatea glandelor sudoripare si astfel apare umiditatea pielii. Oricat de neplacuta ar fi, transpiratia poate oferi semnale importante cu privire la sanatatea ta fizica si emotionala. Cele mai bune surse de vitamina E. Uleiul de floarea soarelui, semintele de bumbac, uleiul de cocos sunt foarte bogate in continutul de vitamina E. La fel sunt toate uleiurile obtinute prin presare la rece, bineinteles, nerafinate.

Zece cele mai vandute modele de masini la nivel global in 2017. Majoritatea sunt japoneze si germane

Cele mai vandute zece modele de masini din lume in 2017 au fost autoturisme germane, japoneze si americane, in total fiind livrate peste 7,5 milioane de masini, potrivit unui raport al Forbes Africa .

Cele mai sigure masini din 2017 la testele Euro Ncap

Euro Ncap a realizat un clasament al celor mai sigure modele de masini din fiecare clasa, testate anul trecut. Iata cum rezista la accidente cele mai bune autoturisme.

Portrele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman, la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta.

Portretele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta.

Una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se inchide. 215 angajati vor fi concediati

Fabrica de zahar Diamant din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se va inchide din aceasta primavara. Compania germana PfeiferLangen a decis sa renunte la productie din cauza pretului mare al sfeclei de zahar. Negocierile pentru vanzarea fabricii au esuat, iar cei 215 angajati au fost informati ca vor fi disponibilizati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )