Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari comunitati de romani din Spania

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari comunitati de romani din Spania

Cele mai mari comunitati de romani din Spania se regasesc in zona capitalei Madrid, dar si regiunile Valencia, Andaluzia si Catalonia. Nici macar criza economica nu a reusit sa-i alunge pe conationalii nostri din aceasta tara, care le-a devenit a doua casa. continuă pe Adevărul

MAE a mai evacuat noua romani din Yemen; in total, 54 de cetateni romani au parasit aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de vineri, al?i noua ceta?eni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si 9 membri de.

MAE a mai evacuat trei romani din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de joi, alti trei cetateni romani si doi membri de familie ai acestora, au fost evacuati din Yemen, numarul total al cetatenilor romani scosi din aceasta tara ajungand la 45 si 9 membri de familie de cetatenie yemenita, relateaza Mediafax.

MAE a mai evacuat 9 romani din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de ieri, alti noua cetateni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si noua membri de familie de cetatenie yemenita.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, increzator in proiectul autostrazii A10 Sebes - Turda, care ar urma sa decongestioneze unul dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din judetul Alba

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, s-a declarat optimist in legatura cu proiectul autostrazii A10 Sebes - Turda, dupa ce a facut o vizita pe santierul de lucru, informeaza B1 TV. Ioan Rus a spus ca.

Harta lumii cu cele mai bune tari in care ai sansa sa fii condus de o femeie

O harta a lumii in care apar reprezentate cele mai bune locuri in care ai sansele cele mai mari sa fii condus de o femei a fost realizata de Expert Market. Potrivit acesteia, zona in care cele mai multe femei sunt la putere este America Centrala, Jamaica aflandu-se pe primul loc in cazul numarului de femei manager.

60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Pe 18 aprilie 1955, in urma cu fix 60 de ani, se stingea din viata unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii.

Vrancea: O fetita de patru ani, lasata in grija unei surori mai mari, a murit inecata

O fetita de patru ani din comuna Tulnici judetul Vrancea) a murit inecata in albia unui parau. Fetita era lasata de parinti in grija unei surori mai mari, transmite MEDIAFAX.

Cele mai frumoase statii de metrou din lume

Cele mai frumoase statii de metrou din lume. Statiile de metrou sunt percepute de cele mai multe ori ca locuri unde domneste mizeria, rozatoarele si sunt intunecoase. insa, in lume pot fi intalnite si exemple de gari care frapeaza prin stilul lor iesit din comun.

Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia. 5 destinatii inedite

Pentru familiile cu copii care vor sa se bucure de frumusetea Greciei si de tot confortul necesar exista mai multe hoteluri care pot asigura un sejur de vis. Aici, cei mici se pot juca in voie si in siguranta in locuri special amenajate, iar parintii se vor putea relaxa pe plaja sau la piscina hotelului. intreaga familie va beneficia de cazare in camere spatioase si de mancare buna, in cele mai bune hoteluri de familie din Grecia.

Dumnezeu, Iahve si Allah. 100 de intrebari ale copiilor despre cele trei mari religii monoteiste, intr-o carte

Katia Mrowiec, Michel Kubler, Antoine Sfeir raspund la 100 de intrebari ale copiilor despre cele trei mari religii monoteiste in volumul Dumnezeu, Iahve, Allah. Volumul publicat de Humanitas este tradus din limba franceza de Georgeta8209;Anca Ionescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )