Libnet.ro
UNICEF

17:15

60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Adevărul Adevărul,
60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Pe 18 aprilie 1955, in urma cu fix 60 de ani, se stingea din viata unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii. continuă pe Adevărul

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Zonele Capitalei in care aerul este daunator

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Comisia Europeana a intocmit in urma cu mai multi ani o harta detaliata a poluarii, fiecare om putand sa se uite in doar cateva minute cat de poluat este aerul din zona in care locuieste.

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca in 2015

Un site american pentru locuri de munca a realizat un top care include cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca pentru anul 2015.

Harta lumii cu cele mai bune tari in care ai sansa sa fii condus de o femeie

O harta a lumii in care apar reprezentate cele mai bune locuri in care ai sansele cele mai mari sa fii condus de o femei a fost realizata de Expert Market. Potrivit acesteia, zona in care cele mai multe femei sunt la putere este America Centrala, Jamaica aflandu-se pe primul loc in cazul numarului de femei manager.

Cele mai mari comunitati de romani din Spania

Cele mai mari comunitati de romani din Spania se regasesc in zona capitalei Madrid, dar si regiunile Valencia, Andaluzia si Catalonia. Nici macar criza economica nu a reusit sa-i alunge pe conationalii nostri din aceasta tara, care le-a devenit a doua casa.

Pasapoartele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, cele mai puternice la nivel mondial: Romania ocupa locul 17 in clasament

Cele mai puternice pasapoarte din lume sunt cele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, potrivit expertilor firmei de consultanta financiara Arton, citati de Digi 24. Topul este completat de.

Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite

Am facut o selectie de telefoane pentru adolescenti, care sunt accesibile ca pret pentru parinti, dar si suficient de puternice pentru jocuri si poze. E destul de complicat sa alegi telefoane pentru adolescenti deoarece ei sunt cei mai repede cuceriti de tehnologia cea mai noua si implicit cea mai scumpa, dar tot ei sunt si [] Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Litoralul din Muntenegru este un adevarat paradis cu golfuri pitoresti, plaje superbe si peisaje pe masura, o destinatie perfecta de vacanta. Pentru inspiratie, iata care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

Romanii isi ajuta semenii. Rata de refuz la donare de organe, una dintre cele mai mici din Europa

Rata de refuz la donarea de organe este in Romania de cel mult 20 la suta, una dintre cele mai scazute din Europa, a anuntat, vineri, corodonatorul national de transplant, Victor Zota, de Ziua Nationala a.

Cele mai infricosatoare castele din lume

Cele mai infricosatoare castele din lume. Castelul este o constructie care impresioneaza prin frumusete, dimensiune, dar mai ales prin povestea legata de acesta. Uneori, castelul poate deveni o imagine a groazei, mai ales cand sunt spuse povesti infricosatoare despre acesta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2366 seconds )