Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE a mai evacuat trei romani din Yemen

România Liberă România Liberă,
MAE a mai evacuat trei romani din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de joi, alti trei cetateni romani si doi membri de familie ai acestora, au fost evacuati din Yemen, numarul total al cetatenilor romani scosi din aceasta tara ajungand la 45 si 9 membri de familie de cetatenie yemenita, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

MAE evacueaza alti trei romani din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, pe parcursul zilei de miercuri, alti trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen, pana in prezent numarul persoanelor evacuate si repatriate din aceasta tara fiind de 42 de romani si sapte membri de familie, informeaza Mediafax.

MAE: inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen.

Inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti 4 cetateni romani si 2 membri de familie au fost evacuati din Yemen. Cetatenii romani au fost evacuati din Yemen, catre Khartoum Sudan), cu un avion al Organizatiei Internationale pentru Migratie, arata un comunciat de presa al MAE.

MAE a anuntat evacuarea altor patru romani si doi membri de familie din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de marti, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen, pana in prezent numarul persoanelor evacuate si.

MAE: Alti patru romani au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca, in cursul zilei de marti, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen, informeaza Mediafax.

MAE: inca trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen

In cursul zilei de miercuri, alti trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen, a anuntat ministerul Afacerilor Externe. Astfel, pana in acest moment, 42 de romani si sapte membri.

Alti trei romani au fost evacuati din Yemen

Alti trei romani si doi membri de familie ai acestora cetateni ai Republicii Yemen) au fost evacuati in siguranta, astazi, pe cale terestra, din localitatea yemenita Taizz, catre Arabia Saudita, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE) de la Bucuresti, intr-un comunicat trimis redactiei.

MAE: Alti 10 cetateni romani si un membru de familie, evacuati duminica din Yemen

Alti 10 cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati, duminica, din Yemen, a informat, printr-un comunicat transmis Agerpres, Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit sursei citate, este vorba.

MAE: Patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati marti din Yemen

Patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati marti din Yemen, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe remis Mediafax. Cetatenii romani au fost evacuati din Yemen.

Roman retinut in Italia dupa mai multe luni de cautari. A jefuit, alaturi de alti trei romani, un magazin de bijuterii

Un roman a fost retinut in Italia dupa mai multe luni de cautari. Barbatul era in vizorul carabinierilor dupa ce in luna februarie a jefuit, alaturi de alti trei romani, o bijuterie. Ceilati trei complici au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1969 seconds )