Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai mari salarii din Romania: un fotbalist castiga mai bine decat sefi de banci sau IT-isti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari salarii din Romania: un fotbalist castiga mai bine decat sefi de banci sau IT-isti

000 de euro brut pe luna, fara alte beneficii si bonusuri, este salariul celui mai bine platit roman in 2015 si a fost incasat de un fotbalist profesionist, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii, la solicitarea Wall-Street. ro. Vezi care. continuă pe Wall-Street Ro

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa-i pedepseasca pe rebelii kurzi si pe jihadistii din gruparea Stat Islamic ISIS) dupa ultimele atacuri teroriste, informeaza AFP.

Acestea sunt cele mai fericite tari din lume: pe ce loc se situeaza Romania

World Happiness Report ne prezinta si in acest an cele mai fericite tari de pe Glob. in ciuda numeroaselor probleme de pe continentul nostru in ziua de astazi, vestul si nordul Europei raman cele mai fericite regiuni de pe Glob. intr-un clasament al tarilor din acest punct de vedere, exista doar trei tari in primele [].

Tibi Useriu, primul roman care a castigat 6633 Ultra, unul dintre cele mai solicitante maratoane din lume, va primi 25.000 de lei

Tibi Useriu, primul roman care reuseste sa castige 6633 Ultra Arctic, unul dintre cele mai solicitante ultramaratoane din lume primeste 25. 000 de lei de la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Luni, consilierii judeteni si-au dat acordul, in unanimitate, pentru ca Tibi sa primeasca acest premiu de excelenta.

Atac cibernetic la cele mai importante ziare din Suedia. Sursa este in RUSIA

Cel mai amplu atac cibernetic din istoria Suediei s-a inregistrat in noaptea de sambata spre duminica, avand ca tinta site-urile principalelor publicatii.

De ce este considerata Cumintenia Pamantului una dintre cele mai mari opere artistice din istoria omenirii

Lucrarea Cumintenia pamantului a dat nastere de aprinse controverse chiar de la prezentarea ei. Cu toate acestea, marele filosof roman Constantin Noica o considera o lucrare geniala pentru omenire. Exegetii operei lui Brancusi proclama necesitatea unei campanii de informare, pentru a patrunde intr-o anumita masura in tainele artei lui Brancusi.

STUDIU Bulgaria, Croatia si Romania, cele mai corupte state din UE

Bulgaria, Croatia si Romania sunt cele mai corupte dintre cele 28 de state europene, potrivit unui studiu intocmit pentru Parlamentul European PE) de catre RAND Europe si alte organizatii si cercetatori.

Sucevenii pot vizita Europa in doar cateva minute. Strazile din cel mai nou cartier au fost denumite dupa cele mai mari capitale europene

Un cartier din Suceava nou construit are nume de strazi cu capitale europene. La sfarsitul anului 2012, in municipiul Suceava au fost incepute lucrarile de amenajare a unui nou cartier, in zona dealului Tatarasi, ce a fost denumit cartierul Europa. Strazile din acest cartier au primit nume de capitale europene, locuitorii din aceasta zona a Sucevei domiciliind pe strazi precum Paris, Berlin, Viena, Madrid, Londra sau Roma.

Piata imobiliara, in fata celei mai mari provocari: va fi 2016 la fel de spectaculos cum a fost anul precedent?

Anul 2016 traverseaza poate una dintre cele mai mari provocari de dupa debutul crizei din 2008, asta dupa ce in cursul anului trecut marea majoritate a actorilor din piata au bifat o serie de investitii importante, dar si tranzactii mari la care cu.

Ce este aceea o cula si cum arata cea mai veche locuinta boiereasca fortificata din Romania, scoasa la vanzare pentru jumatate mil. euro

Cula Greceanu, situata in Maldaresti-Valcea, este cea mai veche cula din Romania locuinta boiereasca fortificata, cu mai multe caturi, raspandita in sec. 18 in Oltenia n. red), dar si una dintre cele mai spectaculoase constructii de acest fel.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )