Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Hotnews Hotnews,
 Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa-i pedepseasca pe rebelii kurzi si pe jihadistii din gruparea Stat Islamic ISIS) dupa ultimele atacuri teroriste, informeaza AFP.

Tibi Useriu, primul roman care a castigat 6633 Ultra, unul dintre cele mai solicitante maratoane din lume, va primi 25.000 de lei

Tibi Useriu, primul roman care reuseste sa castige 6633 Ultra Arctic, unul dintre cele mai solicitante ultramaratoane din lume primeste 25. 000 de lei de la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Luni, consilierii judeteni si-au dat acordul, in unanimitate, pentru ca Tibi sa primeasca acest premiu de excelenta.

Presedintele Iohannis pleaca marti in Turcia. Cu cine se intalneste seful statului

Presedintele Klaus Iohannis va face, incepand de marti, o vizita de stat in Turcia, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau de acolo, Recep Tayyip Erdogan, cu premierul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )