Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Antena3 Antena3,
Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Consortiul Universitaria, din care fac parte cele mai mari cinci universitati din Romania, avertizeaza in legatura cu derapajele din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii. continuă pe Antena3

Veste CUMPLITA pentru lumea medicala! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Romania a murit (FOTO)

Doctorul Paul Patrascu, profesorul universitar, s-a stins din viata numai 52 de ani. Avea o cariera profesionala de exceptie, tata a doi copii si era apreciat si respectat de toti cei din jurul sau. Desecul.

Consortiul ,,Universitaria, atac la Ministerul Educatiei. Ce cer cele mai mariinstitutii de invatamant superior

Derapaje in sistemul educational, depolitizarea conducerii Consiliului National al Rectorilor si lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii sunt doar cateva din lucrurile discutate de cele mai mari universitati din Romania in perioada 20-23 aprilie.

Cele mai mari cinci universitati din Romania avertizeaza in legatura cu derapajele din Educatie

Cele mai mari cinci universitati din Romania, reunite in consortiul Universitaria, avertizeaza intr-un comunicat in legatura cu derapaje din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii Consiliul National al Rectorilor. Cele cinci universitati mai cer sa fie implicate in elaborarea noii legi a Educatiei si protesteaza fata de lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii.

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru: asigurari de bunuri, aviatie si tehnice

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru al acestui an, in functie de suma totala asigurata, au fost generate de produse de asigurari de bunuri, raspunderi si asigurari tehnice, potrivit companiei. Polita cu cea mai mare suma.

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii, potrivit news. ro. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta inainte de lansare, precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din intreaga istorie a companiei.

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de.

Au inceput cele mai imprevizibile alegeri din Franta: Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Securitatea interna, relatia cu Siria si cu UE, temele cele mai importante din campanie

Franta se pregateste pentru cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din ultimele decenii, care se vor desfasura, duminica, in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

Cele mai imprevizibile alegeri din Franta vor avea loc duminica. Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Securitatea interna, relatia cu Siria si cu UE, temele cele mai importante din campanie

Franta se pregateste pentru cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din ultimele decenii, care se vor desfasura, duminica, in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

Cele mai prietenoase locuri din Costa Brava, pentru familiile cu copii

Costa Brava este un paradis pentru toate varstele, dar si una dintre cele mai populare regiuni spaniole de la Marea Mediterana. Plajele sale lungi si late cu ape cristaline, padurile dese de conifere, orasele.

Cele mai imprevizibile alegeri din Franta. Reuters: Centristul Macron conduce cu 23,7%, iar Marine Le Pen se afla pe cel de-al doilea loc, cu 21,7%. Dupa exist-polluri, in Paris s-au dat lupte de strada, intre protestatari si politie |LIVE UPDATE

Au inceput cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din Franta. Primul tur de scrutin se desfasoara in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )