Libnet.ro
UNICEF

19:31

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, dupa ce mai multe geamuri au cazut dintr-o utilitara

Antena3 Antena3,
Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, dupa ce mai multe geamuri au cazut dintr-o utilitara

Traficul pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Constanta, se desfasoara cu dificultate, miercuri, intre kilometri 26 si 27, dupa ce mai multe geamuri au cazut pe carosabil dintr-o utilitara, anunta. continuă pe Antena3

Trafic ingreunat pe autostrada A2, unde pe unele tronsoane se circula cu 20 de kilometri pe ora

Circulatia pe autostrada A2 se desfasoara cu dificultate, luni dupa amiaza, pe unele tronsoane unde drumul este foarte aglomerat iar viteza medie de deplasare este de aproximativ 20 km /h. Centrul Infotrafic al Politiei Romane recomanda ca rute alternative DN 2 si DN 2A.

Haos pe Aeroportul din Doha, dupa ce mai multe tari arabe au intrerupt relatiile diplomatice cu Qatar

E haos pe Aeroportul International Hamad de la Doha, zeci de zboruri fiind anulate sau redirectionate, luni dimineata,la doar cateva ore dupa ce mai multe tari arabe au anuntat intreruperea.

Rute alternative pentru evitarea aglomeratiei de pe Autostrada Soarelui

Pentru evitarea aglomeratiei de pe Autostrada Sorelui, valorile de trafic fiind in crestere, la intoarcerea din minivacanta de Rusalii, soferii pot folosi urmatoarele mai multe rute ocolitoare.

Continua lucrarile pe Autostrada Soarelui. in ce zone au loc reparatii

Lucrarile de reparatii pe Autostrada Soarelui continua miercuri, 7 iunie, pe mai multe tronsoane kilometrice. Soferii sunt sfatuiti sa circule cu viteza redusa si sa respecte indicatoarele instituite in zona.

Mai multe gospodarii din Resita, inundate, dupa ploile torentiale de luni seara

Mai multe gospodarii din Resita au fost inundate, luni, in urma unor ploi torentiale. Astfel, a fost necesara interventia pompierilor, pentru a evacua apa.

Pretul petrolului a crescut, dupa ce mai multe tari din Golf au rupt legaturile diplomatice cu Qatar

Pretul petrolului a explodat dupa ce patru state au rupt legaturile cu Qatarul, dupa ce au acuzat autoritatile de la Doha ca ar sponsoriza terorismul.

indemnul lui Filip a fost auzit: Politistii au ridicat mai multe sticle de alcool comercializate ilegal pe Internet

Politistii si procurorii din Chisinau au ridicat mai multe bauturi alcoolice in asortiment, comercializate ilegal pe Internet. Asta, dupa ce premierul Pavel Filip a sesizat organele de drept la sedinta Guvernului de miercuri, 17 mai, cand a venit cu o sticla de whiskey marca Jack Daniels, afirmand ca a cumparat-o de pe un site de anunturi din Moldova.

ALERTA TERORISTA in Danemarca: Mai multe feriboturi care efectuau curse spre Germania au fost evacuate

Mai multe feriboturi ale companiei Scandlines au fost evacuate miercuri din ratiuni de securitate in urma primirii unei amenintari telefonice. De asemenea, au fost suspendate toate transporturile intre.

Procurorii Anticoruptie au rascolit sediile Finantelor Publice din Moldova. Au fost ridicate mai multe documente

In cursul acestei dimineti, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Suceava au facut mai multe perchezitii la ediile unor institutii publice din judetele Botosani, Iasi si Neamt.

Cele mai multe medicamente vandute online, destinate pacientilor cu cancer. 50% din medicamentele comercializate pe internet sunt falsificate

Cele mai multe medicamente comercializate in mediul online sunt destinate pacientilor care au cancer, care sunt cei mai expusi comertului ilegal cu medicamente, arata un raport privind comertul online cu medicamente din surse necontrolate din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )