Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai noi cercetari arata ca riscul unor cutremure puternice in California e mai mare decat s-a crezut

România Liberă România Liberă,
Cele mai noi cercetari arata ca riscul unor cutremure puternice in California e mai mare decat s-a crezut

Riscul unor cutremure puternice in sudul Californiei este mai mare in comparatie cu ce se stia pana acum, sustin oamenii de stiinta americani. continuă pe România Liberă

Ce taxe de scolarizare au cele mai importante universitati din Europa

Un studiu recent arata ca Marea Britanie are cel mai performant invatamant superior din Europa, un sfert din cele mai bune universitati de pe continent provenind din Regat. Nicio facultate romaneasca nu a intrat in Top 200 la nivel european.

Cele mai frecvente vise si semnificatiile lor

Adeseori, ne visam cazand, ca suntem urmariti sau ca suntem goi in public. Aceste vise au explicatii rationale, arata psihologul Ian Wallace, care a interpretat peste 150. 000 de vise, in cei mai mult de 30 de ani de meserie. El a intocmit, la solicitarea publicatiei britanice The Independent, o lista care contine noua dintre cele mai des intalnite vise, cu semnificatiile lor si cu sfaturi de urmat dupa trezire.

Utile: Ce este virusul Zika si cum te protejezi de el; Cele mai bune solutii naturale pentru micsorarea porilor dilatati; Alergiile de primavara: care sunt cei mai raspanditi alergeni, care sunt simptomele si cum le tinem sub control

Exercitiul de doua minute care te ajuta sa fii in forma. Timpul este pretios pentru oricine si mai ca ne-am dori ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore, ca sa. Obiceiurile proaste care iti cariaza dintii. Una dintre cele mai intalnite afectiuni care ne determina sa pasim in cabinetul medicul stomatolog este caria.

Cum gatim cele mai gustoase legume la cuptor: secretul culorii aurii si al savorii deosebite

Legumele la cuptor se numara printre cele mai gustoase si sanatoase garnituri. Desi par atat de simplu de preparat, nu oricine reuseste sa obtina savoarea extraordinara a legumelor cramelizate ca la carte.

Cum gatim cele mai gustoase legume la cuptor: secretul culorii aurii si savorii deosebite

Legumele la cuptor se numara printre cele mai gustoase si sanatoase garnituri. Desi par atat de simplu de preparat, nu oricine reuseste sa obtina savoarea extraordinara a legumelor cramelizate ca la carte.

Cele mai bizare locuri in care a ajuns cenusa celebritatilor si inventatorilor trecuti in nefiinta: ce s-a intamplat cu ramasitele raperului Tupac FOTO VIDEO

Dupa ce o vedeta de televiziune din marea britanie a dezvaluit ca isi doreste ca, dupa moarte, cenusa sa ii fie imprastiata intr-un centru comercial, au iesit la iveala cele mai ciudate locuri in care celebritatile si inventatorii excentrici au ales sa le ajunga cenusa.

Unul dintre cele mai frumoase sate ale Romaniei. Povestea Voronei, locul in care traditia romaneasca a supravietuit

Satul botosanean Vorona este considerat una dintre cele mai frumoase asezari rurale din Romania. in urma cu doua saptamani a fost ales pentru al doilea an consecutiv sat cultural al Romaniei.

Cele mai scumpe si inutile obiecte din lume: cat costa figurina Hello Kitty din platina si cum arata pliculetul de ceai in valoare de 14.000 de dolari FOTO

Faptul ca miliardarii lumii arunca sume uriase de bani pe lucruri inutile nu mai este un secret. Totusi, achizitiile bizare ale acestora nu inceteaza sa socheze. Plicul de ceai cu diamante si figurina Hello Kitty din platina sunt doar doua din obiectele cu preturi exorbitante cumparate de magnati.

Cele mai frumoase destinatii turistice mai putin cunoscute: plaje ascunse, satul Popeye si locul de poveste unde se afla o manastire pentru dervisi FOTO VIDEO

De la o plaja secreta si pana la un sat spaniol ale carui case au acoperisurile construite din roci ori localitatea cu peisaje de basm unde puteti admira o manastire a calugarilor musulmani rotitori, lista destinatiilor turistice mai putin populare, dar extraordinar de spectaculoase va va surprinde cu siguranta.

Cadouri in versuri: Cele mai frumoase poezii de primavara, de la George Cosbuc la Walt Witman

Renasterea naturii, odata cu primavara, a inspirat in decursul timpului numerosi poeti, care au lasat in urma pagini memorabile ce redau cu sensibilitate metamorfozele ambientului natural. Prospetimea primaverii isi face simtita prezenta si in secolul vitezei, chiar daca intre blocuri miresmele sunt cu totul altele decat cele dintr-o colt de natura, iar glasurile pasarilor sunt inlocuite de ragetele masinilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )