Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai periculoase secte religioase din istoria recenta. Mii de oameni au murit pacaliti de falsi profeti si pastori carismatici

Adevărul Adevărul,
Cele mai periculoase secte religioase din istoria recenta. Mii de oameni au murit pacaliti de falsi profeti si pastori carismatici

De-a lungul timpului au aparut culte religioase deosebit de periculoase. in numele divinitatii, oamenii au fost pacaliti uneori de lideri religiosi carismatici, dar malefici. Unii si-au pierdut viata in numele unor credinte bizare, iar sute de copii au fost abuzati sexual in cadrul unor culte scoase, mai apoi, in afara legii. continuă pe Adevărul

Cele mai periculoase combinatii de medicamente si alimente

Cand vine vorba despre dieta si medicamente, combinatia medicamente-alimente gresita poate duce la dezastru. Iata cele mai periculoase combinatii. Lactatele si antibioticele - Unele antibiotice.

Generatia fulgi de nea, tinerii hipersensibili, vesnic nemultumiti si ofensati de cele mai banale lucruri

Tinerii din ziua de azi sunt hipersensibili si se simt ofensati de cele mai banale lucruri. Nascuta in anii 80, 90 si 2000, generatia Yse distinge prin narcisism si prin dezvoltarea unui puternic cult al.

Wall Street a inchis din nou in scadere puternica; Dow Jones a inregistrat a doua cea mai mare scadere intr-o singura zi din istoria sa

Bursa de pe Wall Street a inchis din nou in scadere, joi, iar indicele Dow Jones a inregistrat a doua cea mai mare scadere din istoria sa, de 4,2%, in timp ce randamentele obligatiunilor au crescut, relateaza MarketWatch.

VIDEO Moment emotionant in cariera uneia dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Venus Williams, sora mai mare a Serenei Williams, va implini anul acesta 38 de ani si a trait un moment extrem de emotionant, poate cel mai emotionant din toata cariera ei.

Aventura cu de toate printre misterele Mexicului. Cat costa calatoria intr-una dintre cele mai exotice tari ale lumii

Sabin Ciornea 28 de ani), din Ploiesti, de profesie jurnalist, a visat inca de pe bancile liceului sa ajunga sa petreaca noaptea dintre ani pe una dintre cele mai exotice plaje din lume. Si-a indeplinit visul la finalul anului trecut, astfel ca, in ajunul Craciunului, ateriza pe aeroportul din Mexico City si de aici, cinci zile mai tarziu, in Cozumel, o insula salbatica din Marea Caraibilor.

Peste 27.800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national. Care sunt meseriile cele mai cautate

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si.

Cele mai interesante accesorii (genti si pantofi) de la New York Fashion Week

In cadrul primelor prezentari de moda de la New York Fashion Week am putut remarca accesorii superbe, memorabile, purtate de modele pe catwalk. Iata doar cateva dintre acestea.

Cele mai difuzate piese romanesti la radio in luna ianuarie VIDEO

In prima luna din an, piesele unor artisti ca Lidia Buble, Feli Vanotek, Irina Rimes si Carlas Dreams s-au bucurat ce de cele mai multe difuzari la radiourile din Romania.

Vesti bune pentru toti calatorii. Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de.

Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de Mallorca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )