Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai potrivite rochii pentru Revelion: alegerea ideala in functie de silueta

Adevărul Adevărul,
Cele mai potrivite rochii pentru Revelion: alegerea ideala in functie de silueta

Ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul anului si, in aceasta perioada a petrecerilor de sezon, atentia doamnelor si domnisoarelor se indreapta in special catre tinutele elegante. Cum petrecerea de Revelion presupune multe pregatiri si mult interes din partea doamnelor pentru felul in care arata, specialistii vestimentari vin cu sfaturi utile de stil si aduc recomandari potrivite pentru aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase rochii de mireasa purtate de vedete in 2015

Anul 2015 a fost plin de nunti celebre. Pe langa locatiile de vis si aranjamentele florale impresionante, rochiile de mireasa purtate de celebrele mirese au atras toate privirile. Iata cele mai reusite modele.

REVELION 2016. Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochie, la petrecerea dintre ani

De Revelion orice femeie vrea sa arate perfect in tinuta aleasa. Pentru a atinge acest tel, poate efectua aceste patru exercitii simple pentru a-si recapata tonusul si a arata trasnet la petrecere. Desi a trecut sezonul.

Cele mai periculoase alimente pentru dinti. Branzeturile cleioase si untul de arahide, pe lista lunga scrisa de medici

Unele alimente sunt mai nocive decat altele, iar in lipsa unei igiene adecvate, drumul dintre casa si cabinetul stomatologic este mult scurtat.

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un nou DOODLE. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul in aceste zile cu un nou Doodle special de Sarbatori. E timpul pentru cele mai nobile MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun.

Cele mai frumoase brunete din ultimul secol

Nu doar blondele au facut furori in industria de film sau cea muzicala internationala. Sunt numeroase exemplele de brunete care au cucerit milioane de fani de pretutindeni. Iata cateva dintre cele mai frumoase brunete din ultimul secol.

Cele mai tari nuante de ruj in 2015

De la rosu puternic pana la culori mai temperate, iata care sunt cele mai tari nuante de ruj in 2015, alese chiar de vedetele internationale.

Cele mai controversate reclame fashion in 2015

In 2015 s-au lansat numeroase campanii fashion care au mizat pe mesaje controversate sau apeland la vedete din industria muzicii sau a modei. Iata cele mai controversate reclame fashion in 2015.

Cele mai dificile pozitii sexuale: cum se executa pozitia morisca

Cele mai dificile pozitii sexuale. Chiar daca pozitia misionarului sau vacarita sunt comode si pot fi satisfacatoare pentru ambii parteneri, rutina sexuala poate fi uneori indepartata cu ajutorul unei serii de pozitii mai putin obisnuite, care va vor solicita atat imaginatia, cat si conditia fizica.

Cele mai surprinzatoare schimbari de look ale vedetelor in 2015

Nu putine au fost momentele surprinzatoare in care vedetele si-au facut aparitia in public cu o noua tunsoare, o noua culoare a parului sau o noua coafura. Iata care au fost cele mai surprinzatoare schimbari de look ale vedetelor in 2015 .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )