Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai luxoase veliere din lume a ancorat la Constanta. Cum arata aceasta (VIDEO)

B1 B1,
Unul dintre cele mai luxoase veliere din lume a ancorat la Constanta. Cum arata aceasta (VIDEO)

Una dintre cele mai luxoase nave cu vele din lume a poposit in portul Constanta, unde zeci de oameni s-au strans pentru a o admira. Royal Clipper a fost lansata la apa in anul 2000, in. continuă pe B1

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, vine in premiera in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, va acosta sambata, pentru prima oara, in Portul Constanta, anunta reprezentantii portului pe pagina de Facebook.

Turcia: Unul dintre cele mai mari spitale din Ankara, in flacari. Peste 100 de pacienti au fost evacuati (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari spitale din capitala turca Ankara a fost curprins de flacari in cursul serii de miercuri, potrivit reuters. com. Acoperisul sectiei de neurologie a fost cel cuprins de flacari,.

Paradisul exotic unde accesul turistilor va fi interzis de anul acesta: decizia vizeaza una dintre cele mai frumoase insule din lume VIDEO

Una dintre cele mai frumoase insule din lume, un adevarat paradis estival sufocat de numarul mare de turisti, va interzice anul acesta accesul vizitatorilor pentru a permite refacerea ecosistemului.

Lumea justitiei din Romania este in doliu. Unul dintre cei mai cunoscuti avocati a murit. Avea doar 33 de ani

Lumea justitiei din Romania este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai cunoscut avocati, Marius Patrascanu a murit. Barbatul avea doar 33 de ani si era extrem de apreciat in domeniul.

Cele mai periculoase remedii din popor - Ce sa nu faci niciodata acasa

Leacurile babesti par inofensive, insa specialistii sustin ca uneori pot face mai mult rau decat bine. Folosite in special in mediul rural, remediile din popor pot produce afectiuni grave. Iata 3 dintre cele mai pe.

Simona Halep, a doua cea mai buna jucatoare din lume pe zgura

Cei de la WTA au realizat cu putine zile inaintea turneului de la Roland Garros o ierarhie interesanta a celor mai bune jucatoare din lume pe zgura, suprafata de joc de la Paris.

Cum arata cea mai frumoasa plaja din lume. Este un paradis aproape de Romania

Anul acesta cea mai frumoasa plaja din lumea a fost votata Stiniva din Croatia, un loc cu apa cristalina si nisipuri albe, precum si un peisaj care iti taie respiratia. Odata ajuns acolo este usor.

A fost aleasa cea mai frumoasa plaja din Europa unde ne putem relaxa vara aceasta

Organizatia de turism European Best Destinations a anuntat clasamentul celor mai bune plaje europene pentru anul acesta, unul dintre cele mai ravnite trofee in industria turismului. Destinatia care s-a clasat pe primul loc nu este din Grecia, ci.

Mancare sanatoasa pentru copii: Cele mai creative preparate din fructe si legume (VIDEO)

O mama a sase copii din California a gasit un mod inedit de a-i face pe acestia sa manance sanatos. Femeia a inceput sa aranjeze mancarea in farfurie in asa fel.

Unul dintre cele mai populiste mesaje electorale din Timisoara: Bordeasu scoate Timparkul din tot orasul!

In fiecare campanie electorala, se gasesc candidati la Primaria Timisoara care declara razboi sistemului de parcare a orasului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )