Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai puternice cinci zodii si trasaturile lor ascunse

Antena3 Antena3,
Cele mai puternice cinci zodii si trasaturile lor ascunse

Unele semne zodiacale sunt mai dominante decat altele si au trasaturi care ne fac sa fim persoane extrem de puternice. Berbec - sunt persoane foarte indraznete si pot urca pe cele mai inalte. continuă pe Antena3

Cele mai puternice arme din lume

Cotidianul german Bild a facut o lista a super-armelor contemporane din intreaga lume. intre cele mai temute se numara, in opinia jurnalistilor germani, portavionul Nimitz, avionul de vanatoare F-22 Raptor si bombardierul B-3 Spirit, din dotarea armatei americane. tatal tuturor bombelor si tancul T-14 apartinand armatei ruse, racheta chineza DF-21D Vantul din Est , tancul german Leopard 2, si sitemul antiaerian israelian Domul de fier.

Aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures. Cele mai multe, in Spania, Germania si Danemarca

Angajatori din 15 state europene au pun la dispozitie aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, Germania si Danemarca.

Angajatori din 15 state europene au aproape 700 de posturi vacante in reteaua Eures; cele mai multe, in Spania, Germania si Danemarca

Angajatori din 15 state europene au aproape 700 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, Germania si Danemarca, potrivit news. ro. In Spania sunt disponibile 164 de locuri de munca pentru agricultori, sudori si tehnicieni, in timp ce in Germania sunt 105 locuri de munca pentru soferi de camion, salvamari, programatori sau fizioterapeuti.

Veaceslav Negruta: Moldova are unul dintre cele mai ridicate niveluri de offshorizare a activitatii economice

Fostul ministru al FInantelor, Veaceslav Negruta, a declarat miercuri, 24 ianuarie, ca Republica Moldova are unul dintre cele mai ridicate niveluri de offshorizare a activitatii economice, sociale si politice.

Zmeura de Aur 2018: Lista completa a nominalizatilor pentru cele mai proaste filme si interpretari

Lungmetrajul Transformers: The Last Knight a primit cele mai multe nominalizari, in acest an, la Zmeura de Aur, premiile acordate pentru cei mai slabi/prosti actori, scenaristi, compozitori,.

Cele mai frumoase rochii de mireasa couture, prezentate la Paris!

Daca esti in cautarea unei rochii de mireasa cu totul inedita, spectaculoasa, memorabila, si ai si un buget considerabil, arunca o privire asupra acestor modele superbe prezentate de marile case de moda la Paris.

Cele mai tari bancuri cu romani si unguri. De ce ma intrebi daca-s ungur, pentru ca am cerut gulas? Nu. Pentru ca aici e magazin de electronice

Bancurile cu unguri si romani sunt printre cele mai amuzante. Va propunem o selectie de zece bancuri savuroase, care starnesc rasul.

Cele mai tari bancuri cu romani si unguri. De ce ma intrebi daca-s ungur, pentru ca am cerut gulas?. Nu. Pentru ca aici e magazin de electronice

Bancurile cu unguri si romani sunt printre cele mai amuzante. Va propunem o selectie de zece bancuri savuroase, care starnesc rasul.

Un film de actiune cu Gerard Butler si 50 Cent, cele mai mari incasari la box office-ul romanesc de weekend

Cele mai bune rezultate din box office-ul romanesc au fost inregistrate in acest weekend de filmul de actiune Fratia Hotilor, productie care il are ca protagonist pe actorul american Gerard Butler.

Una dintre cele mai mari competitii de Dota 2 din lume va avea loc la Bucurestii. Echipele participante si valoarea totala a premiilor

The Bucharest Major, organizat de PGL si Imba TV pe 9-11 martie la Sala Polivalenta, va oferi unul dintre cele mai mari premii din istoria evenimentelor sportive din Romania: un milion de dolari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )