Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai romantice idei de calatorie pentru Ziua indragostitilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai romantice idei de calatorie pentru Ziua indragostitilor

Indiferent daca sarbatoresti Ziua indragostitilor pe 13 sau pe 24 februarie, daca vrei sa-ti surprinzi iubita cu o vacanta de vis, incearca una din cele noua insule recomandate. continuă pe Adevărul

Cele mai utile 20 de trucuri pentru Google Chrome pe care nu le folositi

Exista foarte multe trucuri pentru Google Chrome si multi dintre noi folosesc o parte dintre ele. Cele mai multe nu sunt insa evidente. Folosesc Google Chrome de la momentul lansari. Am avut si perioade in care am trecut la Firefox, iar dupa ce am inceput sa folosec un Mac am facut eforturi semnificative pentru a [].

Crestere de aproape 23% a inmatricularilor pentru cele mai importante modele auto de lux

Cele mai importante modele auto de lux comercializate in tara noastra au inregistrat, anul trecut, o crestere a inmatricularilor de masini noi si second hand de 22,75%, ajungand la 5. 368 de unitati, dintre care cele mai multe de la Volvo, reiese din datele Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Cele mai bune bancuri cu animale. De ce a murit papagalul de ciuda dupa ce stapanul s-a insurat

Animalele au fost tot timpul o sursa pentru bancuri. Iata aici o selectie cu cateva dintre cele mai bune glume pe aceasta tema.

Top 16 tari cu cele mai bune sisteme de sanatate din lume

Institutul de cercetare Legatum din Londra a lansat al 10-lea Index global de prosperitate. Acest studiu claseaza cele mai prospere tari din lume cu cele mai bune sisteme de sanatate. Tarile care au cele mai bune punctaje sunt si tarile cele mai.

A fost lansata lenjeria intima inspirata de cele mai populare eroine din povestile pentru copii

Compania japoneza Felissimo a lansat o linie de lenjerie intima inspirata de unele dintre cele mai populare personaje feminine din povestile pentru copii.

Cele mai rapide 10 masini din lume fabricate anul trecut

Cele mai rapide zece masini de serie din lume fabricate anul trecut ating 100 de km/h in mai putin de 3 secunde. Aceste modele sunt un ambasador de brand, pentru ca toata lumea vorbeste despre performantele lor sau pretul exorbitant.

37 de trenuri, in continuare anulate de catre CFR. Cele mai multe, in estul tarii

CFR Calatori mentine in continuare mai multe trenuri anulate. Aproximativ 5% din totalul garniturilor de tren sunt anulate, asta insemnand un numar de 37. Cele mai multe dintre acestea sunt cele din estul tarii, acolo unde viscolul de zilele trecute a lovit napraznic.

Cele mai folosite parole din 2016 ne arata ca nu ne pasa de securitate

Cand vine vorba de parole sigure, lucrurile sunt extrem de subiective, iar majoritatea utilizatorilor ti-ar putea spune ca folosesc o parola puternica, desi adevarul este altul. Creatorii Keeper, o aplicatie de management de parole, au postat pe blogul companiei un raport cu privire la cele mai folosite parole din 2016. Acestia au analizat 10 milioane [].

TOP Cele mai apreciate orase din Europa: iata de ce sa le vezi si tu

Cele mai apreciate orase din Europa au fost dezvaluite intr-un top realizat de site-ul Travel+Leisure , dupa ce mii de turisti au votat destinatiile care i-au impresionat cel mai mult. Iata care sunt acestea si de ce merita sa mergi si tu.

eMAG: cele mai amuzante review-uri de produse din 2016

EMAG a intocmit recent topul celor mai bune review-uri din 2016, iar lista vine cu o multime de pareri amuzante si intepaturi subtile. Retailer-ul online vine cu opt categorii unde s-au adunat cele mai bune review-uri din acest an, fie ca vorbim de greseli gramaticale, fie ca descoperim produse care au mai multe utilizari decat [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )