Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai scumpe alimente din lume: covrigul care costa 1.000 $

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai scumpe alimente din lume: covrigul care costa 1.000 $

Chiar si banalul covrig poate fi inclus usor in topul celor mai scumpe alimente din lume. Lucru cert daca luam in considerare pretul astronomic: 1. 000 de dolari. continuă pe Wall-Street Ro

Musicalul Regele Leu a obtinut cele mai mari incasari din toate timpurile

Spectacolul de teatru Regele Leu/ The Lion King este productia de divertisment cu cele mai mari incasari din lume, din orice domeniu, cu 6,2 miliarde de dolari obtinuti la nivel mondial, informeaza Mediafax.

Cum distrug turistii cele mai frumoase pesteri din Romania

Speologii romani si norvegieni vor studia efectele pe care vizitele turistilor le au asupra microclimatelor din cinci dintre cele mai importante pesteri din Romania.

VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de avion superjumbo este asamblat, scrie Mediafax.

Imagini inedite. Iata cum este asamblat cel mai mare avion din lume, Airbus A380

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de.

VIDEO Natura dezlantuita: cum au afectat inundatiile cascada Bigar din Banat, una dintre cele mai frumoase caderi de apa din lume

Una dintre cele mai frumoase atractii turistice din Romania, dar si din lume, cascada Bigar din Banat a fost transformata zilele acestea intr-o forta dezlantuita a naturii, urmare a ploilor abundente cazute in ultima perioada. Un cititor a surprins furia apelor intr-un filmulet impresionant.

El este cel mai norocos biciclist din lume. A fentat moartea de doua ori intr-o secunda!

Un biciclist din Rusia a reusit sa pacaleasca moartea de doua ori intr-o fractiune de secunda, fiind implicat intr-un accident rutier cu urmari serioase. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost.

Faze tari: Prima masina din lume scoasa la imprimanta; A stat 44 de ore la o coada sa cumpere un iPhone 6 pentru sotia care l-a parasit!; Exista viata dupa moarte? Iata ce spun psihiatrii

Femeia cu 3 sani chiar exista! Cum si de ce a ajuns asa. Jasmine Tridevil, o tanara din Statele Unite ale Americii, a cheltuit peste 20. 000 de dolari pentru a-si face un implant mamar neobisnuit. Misterul bilelor verzi de pe o plaja din Australia. Am calcat pe una, nu stiam daca e vie sau nu. Australienii sunt obisnuiti sa vada cele mai ciudate creaturi din lume, dar pana si pe ei i-a surprins aparitia de pe plaja.

Cum arata cel mai atragator barbat din lume

Chipul barbatului perfect are parul grizonant al lui George Clooney si barba lui David Beckham, iar cel sub 30 de ani are ochii albastri ai lui Zac Efron si parul carliontat al lui Harry Styles, relateaza Mediafax.

Cele mai bune camere foto pe care le poti cumpara in aceasta toamna la reducere

Cele mai bune camere foto pe care le poti avea in aceasta toamna sunt disponibile la pret redus la eMAG. Noi facem lista si iti spunem care merita. Cele mai bune camere foto nu sunt neaparat si cele mai scumpe, ci acelea care isi fac treaba. Asta nu inseamna ca poti convinge una compacta sa produca imagini de tipul celor obtinute cu un DSLR, dar pentru vacante, pentru momentele cu familia sau pentru alte evenimente similare nu trebuie sa platesti [].

FOTO Topul personalitatilor feminine cu cele mai populare coafuri

Tunsori simple sau coafuri complicate au devenit o emblema pentru anumite celebritati, stilul personal al acestora stabilind tendinte in moda feminina. De la suvitele actritei Jennifer Aniston la coafura studiata a doamnei de fier a politicii, Margaret Thatcher, iata cine figureaza in topul celor mai populare coafuri din lume.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )