Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Antena3 Antena3,
Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, firma australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de companii, informeaza CNN, potrivit. continuă pe Antena3

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014. Ati zburat cu ele?

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN.

Topul celor mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN. Dintre cele 449.

De ce Suedia are cele mai sigure sosele din lume

Suedia este pe cale sa ajunga la zero decese pe an in accidente rutiere, un lucru incredibil dupa ce in anii 70 inregistra un varf de decese rutiere, scrie qz. com .

Cele mai linistite sarbatori de iarna din ultimii ani: niciun deces in accidente rutiere

Cele mai linistite sarbatori de iarna la Calarasi din ultimii ani. Cele trei accdiente uriere inregistrate in perioada 24 decembrie-4 ianuarie 2015 nu s-au soldat cu niciun deces si nu au fost comise infractiuni grave contra vietii, cum sunt omorul, tentativa de omor sau loviturile cauzatoare de moarte.

Unul din cele mai grave incendii de vegetatie de la catastrofa din 1983. Peste 40.000 de australieni, sfatuiti sa-si paraseasca locuintele

Incendiile de vegetatie amenintau sambata locuintele din regiunea Adelaide, in sudul Australiei, autoritatile avertizand asupra unuia dintre cele mai grave episoade climatice din regiune de la incendiile.

9 din 10 cele mai scumpe masini vandute in 2014 prin licitatie au fost . Recordul: 38,1 milioane dolari

A dominat piata de masini de colectie in 2014, ca valoare, 9 din 10 cele mai scumpe masini tranzactionate prin licitatie purtand insemnele marcii de lux din Maranello, a anuntat compania italiana. Recordul de pret platit pentru o masina 1962 250 GTO Berlinetta) este de 38,115 milioane dolari, aceasta fiind si cea mai scumpa masina tranzactionata vreodata in lume, prin licitatie.

Trei jucatoare de la HCM Baia Mare, nominalizate printre cele mai bune jucatoare din lume

Nu mai putin de trei jucatoare ale HCM Baia Mare si anume Paula Ungureanu, Camilla Herrem si Alexandra Do Nascimento sunt nominalizate printre cele mai bune handbaliste ale lumii in anul 2014 in ancheta realizata de handball-planet. com.

Ramane cel mai mare brand de masini de lux din lume. Rolls-Royce anunta cele mai mari vanzari din istoria sa

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anuntat, luni, ca anul trecut a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei. Bloomberg transmite ca.

Chinezii de la Xiaomi au anuntat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Xiaomi a anuntat modelul Redmi 2S, un telefon din categoria low-end care este dotat cu conectivitate LTE si un procesor pe 64 de biti. Anul 2013 a fost unul exceptional pentru cei de la Xiaomi. Nu numai ca a lansat cateva modele foarte interesante care au atras atentia tuturor, dar a si devenit al patrulea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume pentru o perioada foarte scurta, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, pana cand cei de la Lenovo [].

Teatrele de pe Broadway au avut cele mai mari incasari in 2014

Teatrele de pe Broadway, New York, au inregistrat cel mai mare numar de spectatori si cele mai mari incasari din istorie in 2014, cand 13,1 milioane de persoane au asistat la spectacolele de pe scena dramatica americana, generand vanzari de bilete de 1,36 miliarde de dolari, potrivit Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )