Libnet.ro
UNICEF

09:45

Topul celor mai sigure companii aeriene din lume in 2014

B1 B1,
Topul celor mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN. Dintre cele 449. continuă pe B1

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, firma australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de companii, informeaza CNN, potrivit.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014. Ati zburat cu ele?

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN.

Topul celor mai eleganti barbati din lume: David Beckham, depasit de fiul sau in varsta de 12 ani in clasamentul GQ

Romeo Beckham l-a depasit pe tatal sau, fostul fotbalist englez David Beckham, in topul celor mai eleganti barbati din lume intocmit in fiecare an de revista GQ, in care primul loc este ocupat de actorul britanic Eddie Redmayne.

Topul celor mai asteptate filme in 2015

2015 va fi un an cu multe lansari cinematografice, unele dintre ele fiind extrem de asteptate de public, transmite Mediafax. in topul celor mai ravnite filme, se afla Fifty Shades of Grey si Star Wars - The Force Awakens, conform topului realizat de Business Insider.

Cele mai mici dobanzi la credite: topul celor mai ieftine imprumuturi de nevoi personale in lei

Cele mai mici dobanzi la credite. Pentru cei carora li s-au terminat resursele financiare in urma Sarbatorilor de iarna si vor sa contracteze un imprumut bancar pentru acoperirea unor cheltuieli, Adevarul prezinta topul celor mai ieftine credite de nevoi personale in lei.

FOTO Topul celor mai frumoase femei din toate timpurile

Actrita britanica Audrey Hepburn a fost votata cea mai frumoasa femeie a tuturor timpurilor, in top fiind si celebritati contemporane, precum cantareata americana Beyonce, modelul britanic Kate Moss si actrita americana Scarlett Johansson, scrie Daily Mail.

Topul celor mai ieftine credite Prima Casa. Programul va continua si in 2015

Chiar daca Guvernul nu a stabilit inca plafonul de garantii alocat in 2015 pentru programul Prima Casa, prin care romanii isi pot cumpara o locuinta prin imprumut garantat in proportie de 50% de stat, bancile mentin in oferta aceste credite si asteapta reluarea programului promisa de Executiv. Adevarul va prezinta un clasament al bancilor cu cele mai mici costuri pentru finantarile Prima Casa.

David Beckham, depasit de fiul sau intr-un top al celor mai eleganti barbati britanici

David Beckham a fost depasit in topul celor mai eleganti barbati britanici de catre fiul sau, Romeo. Topul, realizat de revista GQ, mai cuprinde si alti fotbalisti, insa este condus de actorul britanic Eddie Redmayne.

Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Romania ocupa unul din ultimele locuri intr-un top al celor mai fericite populatii, in 65 de tari din lume, informeaza independent. co. uk, conform Mediafax.

Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume

Conform unui studiu de piata realizat recent a reiesit ca Lionel Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume in acest moment.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3305 seconds )