Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai sigure scaune auto pentru copii

Adevărul Adevărul,
Cele mai sigure scaune auto pentru copii

Scaunele auto pentru copii asigura transportul in siguranta al micutilor, dar modelele de pe piata sunt atat de variate, incat parintii se gasesc in dificultate atunci cand trebuie sa aleaga unul. Greutatea si inaltimea copilului sunt criteriile dupa care trebuie cumparate cele mai sigure scaune auto pentru copii. continuă pe Adevărul

Cele mai educative desene animate pentru copii

Cele mai educative desene animate pentru copii pot contura un univers variat al cunoasterii. Copiii invata repede, folosind expresii si gesturi pe care le intalnesc in desene animate. Chiar daca unele serii animate prezinta caractere violente si ofera informantii irelevante, o alta parte poate deveni o sursa de semnificatii precise. Adevarul va propune o serie de desene animate educative pentru copii.

Cele mai sigure locuri din avion

Cele mai sigure locuri din avion. Locul ocupat in avion e important pentru a sti cum trebuie actionat in cazul in care apar probleme in timpul zborului, fie ca e vorba de simple turbulente sau de un caz mult mai grav.

Cinci accesorii auto pentru femei care pot fi facute cadou in martie

Accesoriile auto ar trebui puse pe lista cadourilor pentru soferite la inceput de martie, intrucat ar reprezenta un cadou frumos pe termen lung. Cele mai dragute accesorii auto care merita facute cadou le gasiti mai jos.

Religia in scoli pentru copii? Connect-R si Vlad Mirita promoveaza inscrierea la aceste clase! VIDEO

Connect-R si Vlad Mirita s-au alaturat unei campanii de convingere a parintilor in a-si inscrie copiii la orele de religie din scoli. Au inregistrat deja testimoniale video pe care le-au postat pe Facebook. Iata ce sustin.

Cele mai bune site-uri de muzica: De unde sa descarci sau sa cumperi cele mai noi piese

Pentru a avea acces la cele mai noi piese trebuie sa vezi cele mai bune site-uri de muzicaexistente in acest moment pe piata. Industria muzicala s-a adaptat erei in care traim, asa ca in ziua de azi gasesti cele mai noi piese pe cele mai bune site-uri de muzica. Daca esti confuz si nu stiicare [].

Cele mai bune becuri LED. Cum alegem oferta cea mai buna pentru fiecare

Becurile LED au devenit tot mai populare in ultima vreme, din moment ce facturile la electricitate au inceput sa usture la buzunar. Adevarul va prezinta cum alegem cele mai bune becuri LED.

Cele mai frumoase plaje din Europa

Cele mai frumoase plaje din Europa. Capriciile vremii de afara ne determina rand pe rand sa visam la vara, care pare ca nu mai vine. Cei care isi planuiesc deja vacanta la soare, nerabdatori sa evadeze din cotidian, se pot inspira din lista celor mai frumoase plaje de pe teritoriul european.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite in luna februarie in circuitul WTA - Simona Halep, printre nominalizate

Site-ul wtatennis. com a publicat cele mai frumoase lovituri reusite in circuitul WTA in luna februarie. Simona Halep se afla si ea printre nominalizate, alaturi de Ekaterina Makarova, Agnieszka Radwanska, Alize Cornet si Victoria Azarenka.

12.696 de reclamatii inregistrate la ASF in 2014, in scadere cu 5,78%/TOP 10 asiguratori cu cele mai multe reclamatii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inregistrat anul trecut 12. 696 de noi petitii de la asigurati, in scadere cu 5,78% fata de 2013. Dintre acestea, 9. 316 de petitii au fost solutionate in favoarea petentilor. Din analiza primelor 10 societati de asigurari cu cele mai multe reclamatii la ASF reiese ca, exceptand City Insurance si Allianz-Tiriac care au inregistrat cresteri ale numarului de petitii, cu 36,58%, respectiv 22,37%, celelalte societati de asigurare au inregistrat scaderi ale petitiilor in anul 2014. In perioada analizata, Euroins 33,62%) si Astra 24,64%) au inregistrat cumulat un procent de 58,26% din totalul petitiilor adresate ASF.

Cele mai senzuale zodii: perversul, carismaticul si romanticul

Trei dintre cele 12 semne ale zodiacului sunt considerate de astrologi drept cele mai senzuale zodii, sexualitatea debordanta a acestor nativi fiind legendara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )