Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai tari bancuri cu Becali, dupa incarcerarea sa: Dupa ce a facut schimb de terenuri, Becali face si schimb de locuinte

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari bancuri cu Becali, dupa incarcerarea sa: Dupa ce a facut schimb de terenuri, Becali face si schimb de locuinte

Sentinta data luni de ICCJ, care l-a trimis pe Gigi Becali dupa gratii pentru trei ani, nu a ramas necomentata in mediul virtual. Din ce in ce mai multe glume circula pe internet legat de latifundiarul care s-a predat luni seara. continuă pe Adevărul

Cele mai tari bancuri cu Becali, dupa incarcerarea sa: Dupa ce a facut schimb de terenuri, face si schimb de locuinte

Sentinta data luni de ICCJ, care l-a trimis pe Gigi Becali dupa gratii pentru trei ani, nu a ramas necomentata in mediul virtual. Din ce in ce mai multe glume circula pe internet legat de latifundiarul care s-a predat luni seara.

Subiectele Zilei: Cele mai bune scoli de medicina din lume; Dezbatere cu scantei la Primarie pe tema maidanezilor. Vreti sa omorati bietele animale ca in lagarele de concentrare; Granitele libertatii presei

Harta care loveste in credinta ca poporul roman este primitor si ospitalier. Pe cine nu ai vrea sa ai drept vecin?Romania este unul dintre cele mai rasiste state din Europa, insa pe plan international se claseaza. Ministerul Sanatatii despre criza din maternitati: Banii sunt aceiasi ca anul trecut. Dupa ce managerii mai multor manternitati din tara s-au plans ca nu au primit bani pentru programul de prevenire.

Daniel Constantin: Acestea au fost momentele cele mai incarcate de emotie in USL

Daniel Constantin, presedintele PC si ministru al Agriculturii, a declarat, la TNL, ca atentia USL ar trebui sa fie la responsabilitatea fata de cetateni dupa ce ultimele zile au fost poate cele mai.

Top 10 politicieni cu cele mai scumpe bijuterii si obiecte de lux

Deputatul PSD Sebastian Ghita conduce in topul politicienilor cu cele mai scumpe bijuterii si obiecte de lux, colectia lui fiind evaluata la 17 milioane de euro. Top 10 al politicienilor cu cele mai scumpe.

Top 10 politicieni cu cele mai scumpe bijuterii si obiecte de lux

Deputatul PSD Sebastian Ghita conduce in topul politicienilor cu cele mai scumpe bijuterii si obiecte de lux, colectia lui fiind evaluata la 17 milioane de euro. Top 10 al politicienilor cu cele mai scumpe.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

FOTO VIDEO Cele mai interesante momente de la Eurovision 2013

Nici in editia de anul acesta nu au lipsit scenele excentrice sau ciudate, iar publicatia brtianica Metro a facut o selectie cu cele mai captivante faze ale serii.

FOTO Cele mai impresionante ziduri care pot fi vizitate

La inceput au fost construite pentru a separa sau pentru aparare, dar aceste bariere minunate sunt acum excelente locuri de vizitat. Ziduri precum cel al Berlinului aduc aminte de vremuri grele, iar altele, ca Marele Zid Chinezesc, chiar daca au fost construite in timpuri dificile, ne aduc aminte ca maretia ia cele mai frumoase forme, noteaza Lonley Planet.

Cele mai frumoase plaje din Marea Britanie

Pamantul britanic a devenit un adevarat paradis tropical ce ofera turistilor doze de exclusivism la pachet cu un sejur exotic. De la celebra Burntisland pana la Insula Lundy, situata in gura larga a canalului Bristol, Marea Britanie detine cateva dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Abuzul si violenta, cele mai frecvente situatii in care copiii au apelat la serviciile Telefonul copilului

In ultimul deceniu, serviciile Telefonul copilului din intreaga lume au inregistrat mai mult de 126 de milioane de apeluri, respectiv 450 de apeluri din partea copiilor si tinerilor in medie pe zi. Cele mai frecvente situatii in care copiii apeleaza serviciul care le este dedicat raman abuzul si violenta, relationarea cu colegii sau prietenii, relationarea cu parintii, problemele psiho-sociale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )