Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai tari gafe ale politicienilor in anul 2013

Antena3 Antena3,
Cele mai tari gafe ale politicienilor in anul 2013

Indiferent de partidul din care provin, unii politicienii au ceva in comun: gafele. Marian Vanghelie, Valeriu Zgonea, Elena Basescu si Elena Udrea par sa fie in topul clasamentului gafelor facute de politicieni in. continuă pe Antena3

Cele mai tari gafe din TV, in 2013

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania.

Cele mai tari momente Victorias Secret in 2013

ADPM va prezinta astazi cele mai tari momente din super show-ul Victorias Secret de anul acesta, propunandu-va sa admirati ingerasi precum Adriana Lima, Karlie Kloss, Candice Swanepoel sau Alessandra Ambrosio in toata splendoarea lor!.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

Cele mai tari smartphone-uri de urmarit in 2014: ce pregatesc Apple, Samsung, HTC , Nokia sau Sony?

Anul 2014 doar ce bate la usa, la fel si evenimentele dedicate tehnologiei precum CES 2014, care va avea loc in Las Vegas sau Mobile World Congress MWC 2014), eveniment care se va desfasura in Barcelona, targuri unde vor fi lansate o serie de.

Cele mai frumoase fotografii ale anului 2013. National Geographic a anuntat CASTIGATORII

Peste 7000 de fotografi din 150 de tari au participat la concursul anual de fotografie organizat de National Geographic. Concursul a fost impartit in trei categorii: oameni, natura si locuri, iar castigatorul.

Romania instruita prin furt: acestea sunt cele mai furate carti din librarii in 2013

039;De ce este Romania altfel, de Lucian Boia, Dragul meu turnator, de Gabriel Liiceanu, Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu, si Fii demn, de Dan Puric, se numara printre cele mai furate carti din.

Cele mai tari stiluri vestimentare la New York Fashion Week

Miroslava Duma, Anna Dello Russo, Olivia Wilde, Ulyana Sergeenko si Chrissy Ruterford se numara printre numeroasele personalitati din lumea internationala a modei care, la New York Fashion Week, au uimit prin tinutele lor spectaculoase.

Cele mai cool tatuaje ale vedetelor in 2013

Pentru unele dintre celebritati, anul 2013 a adus dupa sine noi tatuaje. Lil Wayne a ales sa-si impodobeasca fata, Sinead OCoonor si-a scris initialele B si Q pe obraji, Diddy si-a tatuat New York pe brat, iar Cheryl Cole si-a desenat o intreaga gradina de trandafiri pe posterior.

Sinteza zilei: 2013, un an plin de momente amuzante, dar si multe gafe

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania.

Top 30 imagini uimitoare din anul 2013

O serie cu cele mai spectaculoase imagini surprinse de fotografi profesionisti in anul 2013 a fost prezentata miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Printre cele 30 de fotografii se numara o masina.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )