Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai vandute 20 de modele de masini noi in Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai vandute 20 de modele de masini noi in Europa

Piata auto europeana a crescut anul trecut cu peste 9% fata de 2014, la 14,2 milioane de masini noi, fiind cel mai mare nivel inregistrat in ultimii sapte ani. Cele mai vandute patru modele de masini noi in Europa au avut comenzi de peste 300. 000 de. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai cautate motorizari pentru masinile noi in Romania

Motorizarile sub 1,2 litri, aproape inexistente in anii de boom ai industriei auto, inregistreaza o crestere importanta in ultimul timp in Romania, avand vanzari in urcare cu 30,8% la 30. 882 de unitati in 2015, reprezentand 31,4% din piata.

Transfagarasanul, recomandat in presa straina ca una dintre cele mai frumoase destinatii europene de vizitat la volan

Trasfagarasanul se numara printre cele mai frumoase zece destinatii de vacanta din Europa, care pot fi vizitate de turisti la volanul propriei masini, potrivit echipei The Telegraph Travel.

FOTO Chrysler - unul dintre cele mai populare automobile din Romania interbelica

Automobilele americane Chrysler erau unele dintre cele mai populare masini care circulau in Romania, in perioada interbelica.

incantatoarea Nina Cassian: a scris cele mai frumoase versuri de dragoste si a sedus scriitori celebri

Consacrata pentru aportul adus literaturii romane, galateanca Nina Cassian a trait intens si a scris cele mai frumoase poezii de dragoste. Efervescenta sa a facut ca scriitori celebri, precum Ion Barbu, Marin Preda si Nichita Stanescu, sa ii cada in mreje si sa se indragosteasca de ea.

Cele mai importante lucruri pe care le-au invatat barbatii de la mamele lor: M-a facut sa imi dau seama cum trebuie sa fie femeia cu care imi voi petrece viata

Lectiile de viata invatate de la cea care i-a adus pe lume se numara printre experientele care ii formeaza pe barbati. Chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori, slabiciunile si sentimentele, cand vine vorba de dragostea pentru mama lor, reprezentantii sexului puternic pot deveni extrem de emotionali.

Cele mai importante lucruri pe care le-au invatat barbatii de la mamele lor: M-a facut sa-mi dau seama cum trebuie sa fie femeia cu care imi voi petrece viata

Lectiile de viata invatate de la cea care i-a adus pe lume se numara printre experientele care ii formeaza pe barbati. Chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori, slabiciunile si sentimentele, cand vine vorba de dragostea pentru mama lor, reprezentantii sexului puternic pot deveni extrem de emotionali.

Cele mai puternice zodii feminine: nativele din Gemeni si Sagetator se adapteaza usor la orice situatie

Cele mai puternice zodii feminine. Femeile nascute in anumite zodii dau dovada de multa ambitie, perseverenta si curaj in a obtine ce-si doresc de la viata.

Regina Ana, la o clinica pentru teste medicale. Cele mai recente fotografii si informatii despre Familia Regala si Regele Mihai

De miercuri, 20 ianuarie, pana luni, 25 ianuarie 2016, Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu se afla intr-o vizita cu caracter privat in Elvetia. Altetele Lor Regale au dorit sa fie pentru.

Care sunt cele mai rezistente investitii in perioada de criza

Cand bursele sunt in cadere, asa cum se intampla si la incest inceput de an, actiunile nu mai reprezinta un refugiu pentru investitori, cel putin pe termen scurt. Din fericiere insa exista si alte clase de active care pot reprezenta alternative in.

Microsoft News Pro iti aduce cele mai interesante stiri pe iPhone

Dupa ce ne-am obisnuit sa parcugem calupuri de stiri inutile si neinteresante pentru domeniul nostru de activitate, Microsoft News Pro spera sa remedieze problema. Se pare ca trecem printr-o perioada in care tot mai multe companii importante se straduiesc sa devina sursa noastra zilnica de stiri. Partea interesanta este ca intregul continut informativ disponibil in [].

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )