Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romanii au indurat cele mai mari scumpiri ale RCA din Europa

România Liberă România Liberă,
Romanii au indurat cele mai mari scumpiri ale RCA din Europa

Disparitia celui mai mare jucator de pe piata asigurarilor a avut efecte directe asupra buzunarului a milioane de romani. Aceasta realitate este confirmata inclusiv de studiile unor reputate companii internationale care arata ca pretul asigurarii de raspundere civila auto RCA) a crescut, in Romania, mai mult decat in orice alta tara din Europa si de doua ori mai accentuat decat a sustinut Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai mari salarii minime din Europa si in ce tari se ofera ele - INFOGRAFIE

In ianurie 2016, 22 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene aveau un salariu minim impus prin lege. Exceptiile sunt Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Finlanda si Suedia. Cel mai mare salariu minim din Europa se apropie de 2. 000 de euro.

Cum au descoperit un fotograf si un avocat unul dintre cele mai mari tezaure din istorie: 6.665 de parale otomane, gasite in trei ulcele

Daniel Matei avocat) si Florin Kiritescu fotograf), pasionati de detectie, au descoperit comoara ingropata la cateva zeci de centimetri in pamant, intr-o padure din comuna Manesti, judetul Dambovita. Cele trei ulcele contineau 6. 665 de monede otomane mici, din argint, divizionare si subdivizionare, din secolele 17-18.

Cele mai mari burse din lume: Capitalizarea cumulata a burselor europene nu o ajunge pe cea a New York Stock Exchange - INFOGRAFIE

Distributia burselor nu este echilibrata la nivel global. in Uniunea Europeana, Londra detine prima pozitie, ceea ce face ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE sa afecteze pietele financiare din regiune.

INFOGRAFIE Cele mai mari burse din lume: Capitalizarea cumulata a burselor europene nu o ajunge pe cea a New York Stock Exchange

Distributia burselor nu este echilibrata la nivel global. in Uniunea Europeana, Londra detine prima pozitie, ceea ce face ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE sa afecteze pietele financiare din regiune.

Cele mai cautate joburi pe vasele de croaziera. Cu cat e platit un bucatar, un ospatar sau o camerista

Sa muncesti si sa vezi toata lumea, poate fi jobul perfect. Cei care isi doresc asta pot opta pentru unul din sutele de joburi de ospatari, cameriste si bucatari pe cele mai frumoase vase de croaziera din lume. Joburile pe cele mai mari nave maritime sunt la mare cautare, iar salariile sunt pe masura. Cele mai mici pornesc de la 1. 100 de euro, iar bucatarii sunt recompesati si mai bine.

Mieii de Paste, mai mari ca in alti ani. Crescatorii de ovine primesc cereri de rezervare a animalelor cu doua luni inainte de marea sarbatoare

Mieii care vor fi sacrificati pentru Pastele din acest an vor fi mai mari si mari frumosi, asta pentru ca cea mai mare sarbatoare crestina din acest an are loc mai tarziu, astfel incat au timp mai mult ca sa creasca.

Profesor acuzat ca i-a cerut unei eleve de clasa a VIII-a favoruri sexuale pentru note mai mari. Fata l-a inregistrat

Tatal unei fete de clasa a VIII-a si directoarea scolii la care invata fata au depus o plangere la Politie impotriva unui profesor acuzat ca i-a solicitat fetei favoruri sexuale in schimbul unor note mai mari. Politistii au deschis o ancheta.

Angajatii de la Ambulanta vor salarii mai mari

Angajatii de la Serviciile Judetene de Ambulanta vor lefuri mai mari. Acestia spun ca sunt discrepante salariale majore intre angajati si s-au intalnit cu conducerea Ministerului Sanatatii pentru a-si exprima nemultumirile. Au primit promisiunea ca salariile de baza vor fi uniformizate la nivelul intregii tari.

Rata natalitatii, a mortalitatii si a nuptialitatii in Regiunea Centru, mai mari anul trecut fata de 2014

Natalitatea si mortalitatea au fost mai mari in 2015 comparativ cu 2014, in Regiunea Centru,conform datelor centralizate de Directia Judeteana de Statistica Brasov. Judetul Brasov este pe prima pozitie la acesti indicatori demografici la nivelul Regiunii Centru.

Cele mai WOW accesorii de la New York Fashion Week

La New York Fashion Week nu doar piesele vestimentare prezentate pe catwalk au atras atentia publicului, ci si accesoriile pe care modelele le-au purtat pe podium. Iata cele mai WOW dintre acestea.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )