Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un celebru club din Centrul Vechi a fost inchis de pompieri

Antena3 Antena3,
Un celebru club din Centrul Vechi a fost inchis de pompieri

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov a dispus, miercuri, suspendarea activitatii clubului Nomad Skybar din Centrul Vechi al Capitalei, informeaza Mediafax. continuă pe Antena3

Reactia angajatilor din centrul vechi al Bucurestiului legata de legea cladirilor cu rism seismic:Nu mi-e frica. Daca vine un cutremur, fug repede si asta e

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, o lege care scoate magazinele, bancile si alte unitati comerciale din cladirile cu risc seismic ridicat. Astfel, centrul vechi al Bucurestiului risca sa ramana pustiu. Unii angajati ai firmelor care functioneaza in asemenea conditii spun ca se vor muta, in timp ce altii nu inteleg care este problema.

Un nou club din Capitala, iNCHIS de ISU

Clubul Nomad Skybar din Centrul Vechi al Capitalei a fost inchis, miercuri, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, potrivit Mediafax.

Restaurantul Chocolat a fost inchis dupa ce patronul localului a fost ARESTAT

Boutique restaurantul Chocolat din Piata Dorobanti din Capitala este inchis incepand de duminica, la 24 de ore de la arestarea lui Tudor Constantinescu, patronul lantului de restaurante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )