Libnet.ro
UNICEF

18:45

Centrul Universitar Nord din Baia Mare reduce numarul de specializari

Adevărul Adevărul,
Centrul Universitar Nord din Baia Mare reduce numarul de specializari

Din cauza veniturilor scazute, dar si a numarului din ce in ce mai mic de studenti Centrul Universitar Nord din Baia Mare este obligat sa reduca o parte din specializari. Eficientizarea activitatii institutiei se va realiza prin reducerea profilelor care, din punct de vedere financiar nu mai dau randament. Printre specializarile neprofitabile se numara in prezent Resurse Minerale si Mediu, dar si Filologia din cadrul Facultatii de Litere. continuă pe Adevărul

Bataie generala intr-un bar din Baia Mare

Un tanar baimarean a ajuns in stare de inconstienta la spital dupa ce a fost implicat intr-o altercatie intr-un bar din Baia Mare. Politistii au demarat o ancheta pentru a vedea cine sunt vinovatii si care au fost cauzele bataii.

FOTOin doar 40 de ore, doua piete din Baia Mare au fost complet renovate

Ca urmare a unei hotarari de Consiliu Local administrarea pietelor Albina si Izvoare a trecut in grija Serviciului Public Ambient Urban. Pe parcursul a doua zile cele doua piete si-au schimbat total infatisarea, dupa ce peste 100 de oameni au lucrat fara oprire la reabilitarea lor. Cu aceasta ocazie ambele zone au fost igienizate, mesele vechi de ciment au fost reparate si vopsite, dar au fost montate si 80 de mese noi.

VIDEOO femeie a fost lovita in plin cand traversa pe culoarea rosie a semaforului

In timp ce traversa pe culoarea rosie a semaforului, o femeie a fost lovita in plin de un autoturism. Incidentul a avut loc duminica, in zona centrului comercial Gold Plaza. Echipajele SMURD au ajuns de indata la fata locului, iar femeia a fost transportata de la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Colegiul National Vasile Lucaciu va fi reabilitat

Una dintre cele mai importante institutii de invatamant din Baia Mare, Colegiul National Vasile Lucaciu, va intra in reparatii capitale din 2014. Asta dupa ce consilierii locali au votat in unanimitate documentatia tehnico-economica pentru reabilitarea intregii cladiri.

Dupa reducerea personalului, acum se fac angajari

Mii de maramureseni au ramas fara postasi in localitate ca urmare a Ordonantei de Urgenta venita din partea Guvernului de a reduce numarul de angajati din cadrul Postei Romane. Noua postasi au fost disponibilizati, localnicii din 9 comune ramanand astfel fara acces la serviciile postale. Dupa ce au dat afara angajatii, Posta face angajara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )