Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cercetatorii au aflat raspunsul. Motivul pentru care nu am intalnit o civilizatie extraterestra

Antena3 Antena3,
Cercetatorii au aflat raspunsul. Motivul pentru care nu am intalnit o civilizatie extraterestra

In demersul cautarii pentru inteligenta extraterestra, a aparut o idee a unui astrofizician german care indica faptul ca civilizatiile extraterestre se pot afla in imposibilitatea de a pleca de pe planeta lor. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Japonia se numeste Tara soarelui rasare

InRomania, Japoniaeste cunoscuta sub denumirea de Tara Soarelui Rasare. Unul dintre motivele pentru care Japonia se numeste astfel ar putea fi faptul ca, in raportul cu meridianul zero,.

Lia Olguta Vasilescu, declaratii despre diferenta dintre Kovesi si Iohannis. Motivul pentru care sefa DNA castiga mai mult decat presedintele

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, castiga mai mult decat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, motivul fiind ca ea are sporuri. Daca va aparea.

Gheorghe Piperea, declaratii despre motivul pentru care a crescut ROBOR-ul: Isarescu nu joaca pentru romani

Avocatul Gheorghe Piperea a declarat, duminica ca Mugur Isarescu a facut o serie de erori care au dus la majorarea ROBOR si a inflatiei. Potrivit acestuia, ROBOR-ul se calculeaza cartelar si.

Anunt de ULTIM MOMENT de la Microsoft: Motivul pentru care din 30 aprilie, WINDOWSUL ar putea sa NU mai functioneze ca pana acum!

Gigantul american Microsoft va pune la dispozitia utilizatorilor de Windows 10 o noua actualizare pentru sistemul de operare, ce va fi disponibila din 30 aprilie, se arata intr-un comunicat de presa al.

Motivul pentru care avioanele comerciale nu au parasute pentru pasageri

Cand vine vorba despre avioanele din aviatia civila, aceste aeronave nu au fost echipate niciciodata parasute. in cazul unei eventuale prabusiri, sansele ca pasagerii sa scape cu viata sunt.

Gheorghe Piperea: Mugur Isarescu nu joaca pentru romani! Acesta este motivul pentru care a majorat ROBOR-ul!

Gheorghe Piperea a afirmat, duminica, la Adevaruri de viata, ca Mugur Isarescu a facut o serie de erori care au dus la majorarea ROBOR si a inflatiei. Potrivit avocatului, ROBOR-ul se calculeaza cartelar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )