Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gheorghe Piperea, declaratii despre motivul pentru care a crescut ROBOR-ul: Isarescu nu joaca pentru romani

B1 B1,
Gheorghe Piperea, declaratii despre motivul pentru care a crescut ROBOR-ul: Isarescu nu joaca pentru romani

Avocatul Gheorghe Piperea a declarat, duminica ca Mugur Isarescu a facut o serie de erori care au dus la majorarea ROBOR si a inflatiei. Potrivit acestuia, ROBOR-ul se calculeaza cartelar si. continuă pe B1

Gheorghe Piperea: Mugur Isarescu nu joaca pentru romani! Acesta este motivul pentru care a majorat ROBOR-ul!

Gheorghe Piperea a afirmat, duminica, la Adevaruri de viata, ca Mugur Isarescu a facut o serie de erori care au dus la majorarea ROBOR si a inflatiei. Potrivit avocatului, ROBOR-ul se calculeaza cartelar.

Lia Olguta Vasilescu, declaratii despre diferenta dintre Kovesi si Iohannis. Motivul pentru care sefa DNA castiga mai mult decat presedintele

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, castiga mai mult decat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, motivul fiind ca ea are sporuri. Daca va aparea.

Schimbari SOC la OMV Petrom dupa plecarea Marianei Gheorghe! Afla TOTUL despre cetateanul STRAIN care vine la CONDUCEREA companiei

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a decis inlocuirea Lacramioarei Diaconu-Pintea din functia de membru al Directoratului, responsabila cu activitatea de Downstream Gas, cu Franck Neel, care a activat timp de.

Anunt de ULTIM MOMENT de la Microsoft: Motivul pentru care din 30 aprilie, WINDOWSUL ar putea sa NU mai functioneze ca pana acum!

Gigantul american Microsoft va pune la dispozitia utilizatorilor de Windows 10 o noua actualizare pentru sistemul de operare, ce va fi disponibila din 30 aprilie, se arata intr-un comunicat de presa al.

Mihaela Bilic da peste cap tot ce stiam despre slabit! Motivul pentru care 90% dintre noi nu slabim: Ce ziceti de asa o constatare?

Mihaela Bilic a explicat o teorie simpla din cauza careia ne ingrasam multi dintre noi. Spre exemplu atunci cand ne este foame, de fapt ne este sete. Nutritionistul ne indeamna ca de fiecare data cand.

Astrologul Cristina Demetrescu, despre motivele pentru care unii oameni au destine cumplite

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat, duminica, la Adevaruri de viata, de ce unii oameni au destine.

Pe cuvant, cu Ana Iorga: Despre folosirea nepotrivita a formulei drept pentru care

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre expresia drept pentru care. Ati auzit-o cu siguranta foarte des. Sau poate ca o folositi chiar dumneavoastra? E o formula gresita? Nu. E potrivita i.

Premierul Viorica Dancila refuza intalnirea programata cu Klaus Iohannis. MOTIVELE pentru care a luat aceasta decizie! Declaratii ale presedintelui la ora 11:00 (VIDEO)

UPDATE: Klaus Iohannisva face declaratii de presa la ora 11, ora la care ar fi trebuit sa inceapa intalnirea cu Viorica Dancila. Premierul i-a transmis oficial presedintelui ca nu se va mai prezenta la.

Premierul Viorica Dancila refuza intalnirea programata cu Klaus Iohannis. MOTIVELE pentru care a luat aceasta decizie (VIDEO)

UPDATE: Klaus Iohannisva face declaratii de presa la ora 11, ora la care ar fi trebuit sa inceapa intalnirea cu Viorica Dancila. Premierul i-a transmis oficial presedintelui ca nu se va mai prezenta la.

Bancul zilei: Doua motive pentru care femeile traiesc mai mult dect barbatii

Primul motiv: Femeile traiesc mai mult decat barbatii pentru ca. ele intotdeauna intarzie. Al doilea motiv: Femeile traaiesc mai mult decat barbatii pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )