Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cererea de desfiintare a regulamentului de vizitare din Sarmizegetusa Regia a fost respinsa de magistrati

Adevărul Adevărul,
Cererea de desfiintare a regulamentului de vizitare din Sarmizegetusa Regia a fost respinsa de magistrati

Magistratii au respins cererea de desfiintare a regulamentului de vizitare a Sarmizegetusei Regia, depusa de hunedoreanul Dan Oltean, autor al unor lucrari despre istoria zonei. continuă pe Adevărul

Sarmizegetusa Regia va ramane fara firma de paza. Consiliul Judetean a cerut ajutor Ministerului Afacerilor Interne

Sarmizegetusa Regia, unul dintre cele mai importante situri arheologice din Romania, nu va mai putea beneficia de serviciile de paza ale unei firme private. Consiliul Judetean Hunedoara a facut adrese catre Ministerul Afacerilor Interne si va face demersuri catre Ministerul Culturii si Identitatii Nationale pentru a cere sprijin in asigurarea pazei sitului, intins pe 18,3 hectare.

Raed Arafat precizeaza ca o statie de metrou din Bucuresti a fost aproape de a fi inchisa din cauza problemelor privind evacuarile de urgenta

Seful de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat in cadrul unei emisiuni tv de la Digi24 ca o statie de metrou din Bucuresti a fost la un pas de a fi inchisa din cauza problemelor grave privind evacuarea de urgenta.

Copacii dintr-un parc din Timisoara au fost imbracati in haine groase pentru oamenii strazii

Copacii din Parcul Central din Timisoara au fost imbracati, duminica, in haine groase pentru a fi folosite de oamenii strazii, zeci de persoane venind sa doneze imbracaminte si incaltaminte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )