Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cererile DNA in cazul Elenei Udrea vor fi discutate luni de Camera Deputatilor

B1 B1,
Cererile DNA in cazul Elenei Udrea vor fi discutate luni de Camera Deputatilor

Cererile Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in cazul Elenei Udrea vor fi dezbatute si votate de plenul Camerei Deputatilor in cursul zilei de luni, relateaza Agerpres. Maine va fi o sedinta scurta a. continuă pe B1

DNA: Bunurile Elenei Udrea vor fi puse sub sechestru asigurator

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a solicitat institutiilor abilitate sa identifice bunurile aflate in proprietatea Elenei Udrea pentru a impune masuri asiguratorii in vederea recuperarii prejudiciului adus statului.

UPDATE: Dosarul Gala Bute: Comisia Juridica a avizat cererile DNA in cazul Elenei Udrea

Comisia Juridica a avizat pozitiv, miercuri, cererile DNA de urmarire penala si arestare preventiva, a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute.

UPDATE. Comisia Juridica, discuta, miercuri, cererile DNA, in cazul Elenei Udrea. Avocatul deputatei a ajuns in Parlament

Comisia juridica a Camerei Deputatilor discuta, miercuri, de la ora 11:30, cererile Directiei Nationale Anticoruptie DNA), referitoare la deputata Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

Comisia Juridica a avizat pozitiv solicitarile DNA. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

Deputatii juristi s-au reunit astazi pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei noi infractiuni de luare de mita. Udrea, care a fost.

VIDEO. Raportul Inspectiei Judiciare, in cazul Elenei Udrea, se va discuta, joi, in Senat.

Inspectia Judiciara a decis, miercuri, ca declaratiile Elenei Udrea au afectat independenta Justitiei. Raportul Inspectiei Judiciare va fi discutat, joi, in Senat.

VIDEO. Raportul Inspectiei Judiciare, in cazul Elenei Udrea, se va discuta, joi, in CSM

Inspectia Judiciara a decis, miercuri, ca declaratiile Elenei Udrea au afectat independenta Justitiei. Raportul Inspectiei Judiciare va fi discutat, joi, in CSM.

Cererile DNA pe numele Elenei Udrea, discutate miercuri in Comisia juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, incepand cu ora 11. 30 cererile DNA in cazul Elenei Udrea. Potrivit presedintelui Comisiei, Bogdan Ciuca, Elena Udrea a fost invitata sa participe la.

Ion Cristoiu: Traian Basescu stie ca intreaga napustire a DNA asupra Elenei Udrea e o provocare lansata lui

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul fostului ministru Elena Udrea, afirmand ca are totala incredere in aceasta, dar, in aceeasi masura, se increde si in.

O noua cerere de arestare a DNA in cazul Elenei Udrea, discutata, miercuri, in Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va lua in discutie, astazi, incepand cu ora 11,30, noile cereri ale Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la inceperea urmaririi penale si arestarea preventiva.

Traian Basescu, despre cazul Elenei Udrea: Eu am incredere in omul acesta. Cand un judecator va spune ca e vinovata, voi respecta decizia

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul fostului ministru Elena Udrea, afirmand ca are totala incredere in aceasta, dar, in aceeasi masura, se increde si in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )