Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Juridica a avizat pozitiv solicitarile DNA. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

B1 B1,
Comisia Juridica a avizat pozitiv solicitarile DNA. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

Deputatii juristi s-au reunit astazi pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei noi infractiuni de luare de mita. Udrea, care a fost. continuă pe B1

UPDATE. Comisia Juridica, discuta, miercuri, cererile DNA, in cazul Elenei Udrea. Avocatul deputatei a ajuns in Parlament

Comisia juridica a Camerei Deputatilor discuta, miercuri, de la ora 11:30, cererile Directiei Nationale Anticoruptie DNA), referitoare la deputata Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

Comisia Juridica a avizat pozitiv incuviintarea arestarii preventive. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

Deputatii juristi s-au reunit astazi pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei noi infractiuni de luare de mita. Udrea, care a fost.

UPDATE: Dosarul Gala Bute: Comisia Juridica a avizat cererile DNA in cazul Elenei Udrea

Comisia Juridica a avizat pozitiv, miercuri, cererile DNA de urmarire penala si arestare preventiva, a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute.

Comisia Juridica va discuta, miercuri, cererile DNA, in cazul Udrea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va lua in discutie, miercuri, de la ora 11:30, cererile DNA referitoare la deputatul Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

UPDATE: Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, avizata pozitiv de Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor discuta, miercuri, de la ora 11:30, cererile Directiei Nationale Anticoruptie DNA), referitoare la deputata Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

Comisia Juridica APROBA arestarea Elenei Udrea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat, miercuri, cererile DNA privind incuviintarea urmaririi penale si arestarii preventive a Elenei Udrea pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute. Reporterul Antena.

Avocatul Elenei Udrea: Voi incerca sa obtin o amanare la Comisia Juridica (VIDEO)

Marius Striblea, avocatul EleneiUdrea, a declarat, miercuri, ca va incerca sa obtina o amanare pentru clienta sa in Comisia Juridica a CamereiDeputatilor, intrucat Elena Udrea se afla inca.

Cererile DNA pe numele Elenei Udrea, discutate miercuri in Comisia juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, incepand cu ora 11. 30 cererile DNA in cazul Elenei Udrea. Potrivit presedintelui Comisiei, Bogdan Ciuca, Elena Udrea a fost invitata sa participe la.

O noua cerere de arestare a DNA in cazul Elenei Udrea, discutata, miercuri, in Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va lua in discutie, astazi, incepand cu ora 11,30, noile cereri ale Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la inceperea urmaririi penale si arestarea preventiva.

Avocatul Elenei Udrea: Exista posibilitatea sa cerem amanarea sedintei Comisiei Juridice, avand in vedere ca audierile DNA nu s-au terminat (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea a declarat, miercuri, ca exista posibilitatea cererii de amanare a sedintei Comisiei Juridice din Camera Deputatilor in care se discuta o noua solicitare DNA de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )