Libnet.ro
UNICEF

10:45

CES 2016: Drona care poate transporta oameni seamana cu un mic elicopter

Adevărul Adevărul,
CES 2016: Drona care poate transporta oameni seamana cu un mic elicopter

Drona EHang 184 a fost prezentata la CES 2016 si ceea ce face ea bine este sa care oameni, putand fi folosita in misiuni de salvare. continuă pe Adevărul

CES 2016: EHang 184 este o drona care poate transporta oameni

Printre cele mai interesante lucruri prezentate la CES 2016 se numara si EHang 184, o drona care poate transporta oameni. Chinezii au venit cu numeroase proiecte la CES 2016, insa drona EHang 184 este de departe printre cele mai interesante pe care le-am vazut. Dupa cum scriu cei de la Business Insider, aceasta este practic [].

CES 2016: Lenovo LINK 32GB iti aduce ecranul telefonului pe monitor

Unul dintre dispozitivele unice la capitolul functionalitate prezentate la CES 2016 poarta numeleLenovo LINK 32GB si va poate aduce pe PC ecranul de la smartphone. intr-o perioada in care detinem din ce in ce mai multe gadgeturi, precum laptopuri, tablete sau smartphone-uri si fiecare dintre ele are un scop bine definit, cei de la Lenovo [].

CES 2016: Manusile Ziro te lasa sa construiesti si sa controlezi roboti prin gesturi

La CES au fost prezentati doi roboti Star Wars care pot fi controlati printr-o miscare a incheieturii: Sphero BB-8 si R2-D2. BB-8 a atras atentia pentru noul sistem de control Force Band, iar R2-D2, facut din carton, a venit cu un kit care poate oferi o platforma pentru un tip total nou de inovatie. Acest [].

CES 2016: Samsung vine cu trei proiecte interesante

La CES 2016, Samsung va prezenta trei proiecte dezvoltate de C-Lab, unul dintre programele sale de inovatie. Samsung va expune la CES 2016 trei proiecte dezvoltate de C-Lab, unul dintre programele salede inovatie, care ii ajuta pe angajati sa isi dezvolte propriile idei creative de business. Din cate se pare, vom avea de-a face cuo [].

CES 2016: ASUS anunta primul monitor din lume care merge doar prin cablu USB-Type C

CES 2016 vine cu multe surprize placute, unele mai placute ca altele, mai ales cand acestea implica tara noastra. Totusi, cand vine vorba demonitoare se pare ca ASUS a decis sa abandoneze conexiunile clasice post-HDMI si sa mearga pe o formula universala pe baza de USB ce ofera viteze de 10Gb/s multumita noului cablu USB-Type [].

CES 2016: Remix OS este o versiune de Android care ruleaza pe orice PC

La CES 2016, cei de la Jide au prezentat o versiune foarte interesanta a sistemului de operare produs de Google. Jide este o compania care a reusit sa se remarce prin campania sa de Kickstarter pentru Remix Mini, un pc de mici dimensiuni care ruleaza o versiune speciala de Android. Dupa cum scriu cei de [].

CES 2016: HTC si Under Armour lanseaza trei gadgeturi purtabile

In cadrul CES 2016, HTC tocmai a anuntat, in parteneriat cu Under Armour, HealthBox, un sistem de trei gadgeturi care te ajuta sa iti monitorizezi sanatatea si activitatea fizica. Proiectat impreuna cu HTC si dezvoltat de UA Record, UA HealthBox include UA Band, UA Heart Rate si UA Scale, care se conecteaza perfect pentru a [].

CES 2016: Altec Lansing anunta primele casti cu filmare Full HD

Am trait sa o vedem si pe asta. La CES 2016, cei de la Altec Lansing au anuntat primele casti de DJ cu filmare full HD 1080p. Desi am fost intotdeauna de parere ca dispozitivele dedicate anumitor sarcini fac o treaba mai buna decat altele care fac zece lucruri deodata, tot este fascinanta combinatia de [].

CES 2016: Noile hard disk-uri externe de la LaCie au trecut la USB Type-C

La CES 2016, cei de la LaCie nu s-au dezmintit cand vine vorba de solutii de stocare premium si au atras atentia participantilor cu cateva hard disk-uri frumoasesi inteligente. Daca in 2015, MacBook-urile de la Apple au fost singurele sisteme care au ramas in istorie ca folosind exclusiv porturile USB Type-C, in 2016 sunt sanse [].

CES 2016: Inspirat din Surface, Galaxy TabPro S ar putea fi cel mai usor PC

In continuare producatorii de gadgeturi alearga dupa superlative absolute, motiv pentru care, noulSamsung Galaxy TabPro S ar putea fi cel mai usor PC. Cu un concept de design si o tastatura detasabila ce ne aduce aminte de Microsoft Surface, Samsung a reusit totusi sa aduca la CES 2016 un sistem hibrid cu Windows care merita [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2656 seconds )