Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cetatea Rasnov, prima citadela din Romania listata pe Airbnb

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cetatea Rasnov, prima citadela din Romania listata pe Airbnb

Cetatea Rasnov a devenit prima citadela din Romania listata pe platforma online internationala Airbnb. Astfel, turistii romani si straini au avut ocazia de a rezerva o noapte intr-unul dintre corturile militare amplasate in gradina Cetatii, in ultimul weekend al Festivalului de Film Istoric Rasnov FFIR). continuă pe Ziarul Bursa

Cetatea Rasnov, prima citadela din Romania listata pe Airbnb

Cetatea Rasnov a devenit prima citadela din Romania listata pe platforma online internationala Airbnb. Astfel, turistii romani si straini au avut ocazia de a rezerva o noapte intr-unul dintre corturile militare amplasate in gradina Cetatii, in ultimul weekend al Festivalului de Film Istoric Rasnov FFIR).

Ben-Hur ajunge in cinematografele din Romania

Ben-Hur este povestea epica a lui Judah Ben-Hur Jack Huston), un print acuzat pe nedrept de tradare de catre fratele sau adoptiv Messala Toby Kebbell), un ofiter din armata romana. Filmul ajunge si in cinematografele din Romania si va fi disponibil in format 3D si IMAX 3D. Ben-Hur este distribuit de Forum Film Romania. Deposedat [].

Controversa Sky News, privind presupusul trafic de arme din Romania: Statul roman ar putea da postul de televiziune in judecata

Statul roman are dreptul de a da in judecata postul de televiziune britanic Sky News, in controversa privind reportajul despre presupusul trafic cu arme din Romania, in cazul in care se va dovedi ca reportajul a fost regizat, a precizat ministrul Justitiei, Raluca Pruna, vineri, la inceputul conferintei de prezentare a noii Strategii Nationale Anticoruptie.

FOTO + VIDEO. Controversa privind echipa Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania, in atentia presei internationale

Scandalul provocat de reportajul realizat de jurnalistii britanici de la Sky News, privind presupusul trafic cu arme din Romania, a ajuns in atentia presei internationale. Astfel, publicatii precum The Independent si The Guardian au scris despre acuzatiile formulate atat de autoritatile de la Bucuresti, cat si de jurnalistul britanic Stuart Ramsay.

REVISTA PRESEI. Firma care ofera cel mai bun Internet mobil din Romania

Ziarul Click ne anunta, vineri, ce firma ofera celmai bun Internet mobil din Romania. Datele provin de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Reportajul despre traficantii de arme din Romania in vizorul CNA-ului britanic: 12 plangeri depuse pe numele televiziunii Sky News

Ofcom, forul audioviziual britanic, va analiza 12 plangeri depuse in legatura cu reportajului televiziunii Sky News depre traficantii de arme din Romania. Materialul difuzat de postul britanic.

Recunoaste marii corupti din Romania!: Afla cate stii despre puscariasii celebri din tara

In ultimii 10 ani, lupta impotriva coruptiei din Romania a dus la prinderea si la incarcerarea unui numar impresionant de corupti din diferite domenii: oameni politici, afaceristi,.

Rezolva testul: Recunoaste marii corupti din Romania!

In ultimii 10 ani, lupta impotriva coruptiei din Romania a dus la prinderea si la incarcerarea unui numar impresionant de corupti din diferite domenii: oameni politici, afaceristi,.

DIICOT: Reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, inscenat

Procurorii DIICOT au identificat armele si persoanele mascate care apar in reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, potrivit procurorului sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, care a declarat ca in acest caz se confirma un scenariu, despre care crede ca a fost pus la cale de jurnalistii britanici.

Fundatia DAYA: povestea uneia dintre primele companii de teatru independent din Romania

A fondat Fundatia DAYA, una dintre primele companii de teatru independent de pe piata locala, iar in 2008 mai facea un pas: lansa Undercloud, primul festival de teatru independent din Romania, cea de-a noua editie urmand sa se desfasoare intre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )